GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alinacak stoper budur
Çok iyi stoper lakin 20 milyon gömebileceğimizi düşünmüyorum. Erakoviç, Nino, Isak Hien belki Leo Ostigard tarzı oyunculara gideriz. Yoksa Thiaw, Danso çok iyi olurdu mesela ama Becao gibi bu isimler 20 milyon üstüdür.

Çok iyi stoper lakin 20 milyon gömebileceğimizi düşünmüyorum. Erakoviç, Nino, Isak Hien belki Leo Ostigard tarzı oyunculara gideriz. Yoksa Thiaw, Danso çok iyi olurdu mesela ama Becao gibi bu isimler 20 milyon üstüdür.

Zenci stoper kesinlike istemiyorum, konsantre kayibi yasiyorlar.

Kuzey stoperden devam

Van hecke var brightondan ayrılacak bu yaz. Ross yerine alınabilir rotasyona, lider karakterli ayağı da iyi baya

@Hayri Cund

1681514555644.webp

mental olarak bitik, burayi sevmiyor.

Adam hep kaotik ortamda oynadi..İlk sezon harika giderken o lanet kırmızı kartla motivasyonu düştü geçen sezon malum her hafta farklı bir forvetle oynadık takım zaten daginikti.. Şu kadroda görmek isterdim keza İcardi ve Mertensin katkısı olurdu kendisine Yedek olarak daha iyisini alacağımızı düşünmüyorum ..

Adam hep kaotik ortamda oynadi..İlk sezon harika giderken o lanet kırmızı kartla motivasyonu düştü geçen sezon malum her hafta farklı bir forvetle oynadık takım zaten daginikti.. Şu kadroda görmek isterdim keza İcardi ve Mertensin katkısı olurdu kendisine Yedek olarak daha iyisini alacağımızı düşünmüyorum ..

Icardiden den sonra bize sprinter forvet lazim

Haji
Prime oumar niasse gibi

bu hajinin sprinter forvet olduğunu bir tek ben mi göremiyorum acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt