Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.347
- 47.868
- 2.968
O değilde Soton tam soymalık takım. Orsic, Aribo, Süleyman… 2-3 kiralık topçu koparabilsek keşke 
@Sami Karakoç

@Sami Karakoç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi stoper lakin 20 milyon gömebileceğimizi düşünmüyorum. Erakoviç, Nino, Isak Hien belki Leo Ostigard tarzı oyunculara gideriz. Yoksa Thiaw, Danso çok iyi olurdu mesela ama Becao gibi bu isimler 20 milyon üstüdür.![]()
Rodrigo Becão - Player profile 25/26
Rodrigo Becão, 29, from Brazil ➤ Fenerbahce, since 2023 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €5.50m ➤ * 19.01.1996 in Salvador, Brazilwww.transfermarkt.com
Alinacak stoper budur
Çok iyi stoper lakin 20 milyon gömebileceğimizi düşünmüyorum. Erakoviç, Nino, Isak Hien belki Leo Ostigard tarzı oyunculara gideriz. Yoksa Thiaw, Danso çok iyi olurdu mesela ama Becao gibi bu isimler 20 milyon üstüdür.
Mohammede cazip bir teklif gelmezse seneye yedek olarak takımda kalmasını isterim..
mental olarak bitik, burayi sevmiyor.
Adam hep kaotik ortamda oynadi..İlk sezon harika giderken o lanet kırmızı kartla motivasyonu düştü geçen sezon malum her hafta farklı bir forvetle oynadık takım zaten daginikti.. Şu kadroda görmek isterdim keza İcardi ve Mertensin katkısı olurdu kendisine Yedek olarak daha iyisini alacağımızı düşünmüyorum ..
Icardiden den sonra bize sprinter forvet lazim
Haji
Prime oumar niasse gibi
fm de cok iyi stoperVan hecke var brightondan ayrılacak bu yaz. Ross yerine alınabilir rotasyona, lider karakterli ayağı da iyi baya