- 22 Ağustos 2010
- 29.880
- 31.769
- 2.638
Az önce bu konuyu shreddlemiştim reyis. @Murat Durmaz şahit :/Firmino Mertensin muadili yanlız İcardi'nin değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az önce bu konuyu shreddlemiştim reyis. @Murat Durmaz şahit :/Firmino Mertensin muadili yanlız İcardi'nin değil.
İcardi kalmıyor o zaman. Firmino yedek olmaz, 10'da da Mertens gibi press katkısı vermez ve sonuçta Mertens'in yedek olması da pek gerçekçi değil.
Özgüç denilen hıyarın tek etkisi bu photoshoplarda işe yarıyodu yavDun tataftar istedi bugun erden baskanimiz hemen haletti. Firminyooo
Presin hayvanligini verir hemde. Adamin özelligi buİcardi kalmıyor o zaman. Firmino yedek olmaz, 10'da da Mertens gibi press katkısı vermez ve sonuçta Mertens'in yedek olması da pek gerçekçi değil.
Bu mertensi ham yapacaklar Hayri hoca
Artık maçlar 100 dakika. Her oyuncu en az 30-40 dakika süre alıyor bu sebeple 11 veya sonradan giren oyunculara yedek olarak bakmamak gerek. Mertens ile dönüşümlü şekilde oynarlar. Hatta hem Mertens hem de Icardi'yle birbirlerini yedeklerler.İcardi kalmıyor o zaman. Firmino yedek olmaz, 10'da da Mertens gibi press katkısı vermez ve sonuçta Mertens'in yedek olması da pek gerçekçi değil.
Galatasaray'da 2. Radamel Falcao dönemi başlıyo yavSözleşme şartlarında anlaşmadıysak ne de anlaştık?
E.T: Bize gel.
R.F: Olur.
Bakacagiz.Newcastle falan ilgileniyordu bunla. Bana çok zor iş gibi geliyor
Dogru. Ben 50'de direttim ama bizimkiler 40'a razı oldularAjax Keremle Boeyi istiyormuş bizde 40m demişiz doğruluk payı varımdır?
Kerem'in mevkisinde diye mi?orsic bombok topcu