GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Aktürkoğlu to Masterclass.. Yine harika ötesi bir oyun ve harika 2 asistle gecenin en iyilerindendi Sihirbazım benim! 🪄 Yıllar sonra La Ligada seni gururla izlerken bu asistlerini ve bu performansını gururla izleyeceğiz. Sen bu ligin en büyük yerli oyuncususun. Mertens ve İcardiyle harika uyum bu şekilde devam.
20230419_005941.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lucas Torreira..Gecenin Mertens ve Adekugbeyle birlikte en iyisi yine tam bir savaşçıydın kesinlikle! Bir saniye dahi sinmeden hatta gol bile kovalayarak sahanın en iyilerinden oldu. Başka bir adam ve seviye gerçekten. Arsenal, Atletico Madrid ve Galatasaray bambaşka bir kariyerde ön liberomuz var. Bu şekilde devam Atom Karıncam benim!
20230419_005934.webp

Dominasyon budur. Mükemmel bir kadro kurduk sene başında üstüne devre arasında Zaniolo ve Adekugbe hamleleriyle tamamen Dev bir takım olduk bizim lige oranla. Şükürler olsun inanılmaz bir ivmeyle mutlu sona resmen daha da yaklaştık. Bu şekilde bu performansla devam
FB_IMG_1681852206380.webp

Seneye ŞL için olmazsa olmazlarımız var. En büyük eksiklerimiz
Çoğu zaman eksik kadroyla katılmamız
Finalleri yapamayıp gol atamamız

Bu iki nedenden ötürü nispeten kolay ŞL gruplarında dahi yakışmayacak şekilde bitirdik. Rezaletti gerçekten.
Pasa dayalı oyun sisteminin işlememesi kıt oluşu da etken. Artık kaleye daha çabuk giden bir sistemdeyiz ve bu sistem deplasmanda kontra oynarken büyük bir avantaj olacak şimdiden yazıyorum. En zorlu rakipleri bile kalite+kontrayla deviririz. Geçen sene kalite pek yoktu ama kontra oyunuyla pas takımıyken lider çıktık. Şimdi sistemi kontra, hızlı olan hoca ve kaliteli ayaklarla oynayacağız.

Artık her daim ŞL katılımcısı olarak güzel istatistikler kasıp gruplardan çıkabilmeyi kültür edinmeliyiz. Avrupa fatihliğinden çok uzaklaştık.

Haberlere göre iki adayda bize yeşil ışık yakmış

O zaman şöyle soralım

Firmino'mu

Dembele'mi

İcardi kalırsa hangisini tercih etmeliyiz

Takim oyuncusu icardi var birde gerekli zamanlarda dribling yetenegi olan bir forvette lazim olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt