- 18 Eylül 2018
- 13.757
- 10.143
- 1.423
ya firmino ya icardimolacaksa tabi icardi
Hocam firmino anca mertens yerine olur. 10 numara ozelikli forvet o. İcardi yerine onu aratmayacak adam bulmakta zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya firmino ya icardimolacaksa tabi icardi
Ikisi ayni anda olmaz gibi geliyor bana. Maliyetleri yüksek oyuncular birbirlerinin alternatifleridir.Hocam firmino anca mertens yerine olur. 10 numara ozelikli forvet o. İcardi yerine onu aratmayacak adam bulmakta zor.
Masada firmino varsa her türlü firmino alırımHaberlere göre iki adayda bize yeşil ışık yakmış
O zaman şöyle soralım
Firmino'mu
Dembele'mi
İcardi kalırsa hangisini tercih etmeliyiz
Gomis Adanademirspora giderse orada iş yapar .İnşallah kalır Türkiye liginde bu sene çok izleyemedik yedek kaldı icardi performansı yüzünden..Hocam firmino anca mertens yerine olur. 10 numara ozelikli forvet o. İcardi yerine onu aratmayacak adam bulmakta zor.
Simartma şunu yaGalatasaray, Lyon forması giyen Moussa Dembele'nin transferinde sona yaklaştı. Yaz transfer döneminde de gündeme gelen 26 yaşındaki forvet, Cim Bom'a bir kez daha yeşil ışık yaktı. (@yakupcinar)
Via: @Ahmet Kayalar
Utanacaklarını bilsem yüzlerine tükürürüm ama ondan da anlamazlar.Galatasaray, Lyon forması giyen Moussa Dembele'nin transferinde sona yaklaştı. Yaz transfer döneminde de gündeme gelen 26 yaşındaki forvet, Cim Bom'a bir kez daha yeşil ışık yaktı. (@yakupcinar)
Via: @Ahmet Kayalar
Dembele gelince ilk senle hesaplaşacağız.Simartma şunu ya
İcardi kalırsa oraya gelecek vaadeden bir santrafor düşünmeliyiz. Firmino zaten direk gelmeli. Mesele yabancı sınırınin kalkıp kalkmamasi. Ben erden baskana güveniyorum. Taraftar ruhu ile hareket ediyor. En iyisini yapacaktirIkisi ayni anda olmaz gibi geliyor bana. Maliyetleri yüksek oyuncular birbirlerinin alternatifleridir.
Poşet olmuş takıma poşet hoca yakışır
Maneeeeeeeee
Kop gel Müslim kardeşim benim