GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk sonrası yapacağımız ilk iş TFF’ye forma normlarına uyulmadığı takdirde her sefer için 3 puan silme cezası getirmek şeklinde bir maddenin yazılması olmalıdır.

Şampiyonluk sonrası yapacağımız ilk iş TFF’ye forma normlarına uyulmadığı takdirde her sefer için 3 puan silme cezası getirmek şeklinde bir maddenin yazılması olmalıdır.

Madde 16 çok net. Yapamazlar

Bu da disiplin talimatındaki 46. maddeye tekabül ediyor. İhtarla başlayıp ihraça kadar gidiyor. Beşinci maçta küme düşerler

Madde 16 çok net. Yapamazlar

Bu da disiplin talimatındaki 46. maddeye tekabül ediyor. İhtarla başlayıp ihraça kadar gidiyor. Beşinci maçta küme düşerler
Sevk edilip ceza yazmadılar. Net şekilde ihraç yazdırmalıyız o zaman. Ben bunların stadyumunda yedek kulübesinde 5 yıldız gördüm tüm sene. İhtar bile verilmedi

Sevk edilip ceza yazmadılar. Net şekilde ihraç yazdırmalıyız o zaman. Ben bunların stadyumunda yedek kulübesinde 5 yıldız gördüm tüm sene. İhtar bile verilmedi
Ekipman talimatnamesine maalesef dahil değil. Basın yayın alanı ve kulübeye falan yapabiliyorlar

Şampiyonun yıldızı formasında olur. Nokta

Forumda yoktum. Rıza Çalımbay isimli Galatasaray efsanesine (Banlandığıma göre) sövdüğüm için. Gramda pişman değilim her neyse. 2 maçlık bir buhran yaşadık kişisel hatalarla ama bu takım buraya geldiyse Muslera, Oliveira ve diğer eleştiri alanlar sayesindedir. Bu hafta sol beke Kazımcan veya Dubois geçmeli burda bende yanıldım artık gerçektende Adekugbe olmadı. Bu hafta en kritik maçımız var. Kazanırsak kesinlikle yeniden ayaklanırız. Çok iyi konsantre olup kazanacağız inşallah. Toparlanın ve Ayağa kalkın burası Galatasaray. 20230503_194811.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forumda yoktum. Rıza Çalımbay isimli Galatasaray efsanesine (Banlandığıma göre) sövdüğüm için. Gramda pişman değilim her neyse. 2 maçlık bir buhran yaşadık kişisel hatalarla ama bu takım buraya geldiyse Muslera, Oliveira ve diğer eleştiri alanlar sayesindedir. Bu hafta sol beke Kazımcan veya Dubois geçmeli burda bende yanıldım artık gerçektende Adekugbe olmadı. Bu hafta en kritik maçımız var. Kazanırsak kesinlikle yeniden ayaklanırız. Çok iyi konsantre olup kazanacağız inşallah. Toparlanın ve Ayağa kalkın burası Galatasaray. Ekli dosyayı görüntüle 200165

Bu hafta da puan kaybedersek ne olur sence üstad.

10 numaraların en iyisi Dries Mertens doğmuş bugün. Canımız doğmuş. Takımın Lideri doğmuş. Başlığında banlıyım buradan yazayım. Düşünsene Belçika ve Napoli gibi bir takımın en golcüsu ve Bayrak adamı. Gerek karakteri gerek golleri ve asistleri ile takımı bambaşka bir seviyeye çıkardı. İlk doğum günü hediyeni efsanesi olduğun Napoli verdi. Şimdi sıra bizde İyi ki doğdun Commandante ! Seni çok seviyoruz.InCollage_20230505_220116937.jpgInCollage_20230505_214830325.jpg

Karelerin güzelliği oyuncuların kalitesinden kaynaklanıyor. Dries Mertens yaş gününü kutlarken bunu Torreira, İcardi, Muslera, Zaniolo ve Boey ile yapıyor işte böyle bir seviye Nice mutlu senelere Napoli prensi Grandem InCollage_20230506_132335676.jpg

Bu saygınlığı en son Drogbaların Sneijderlerin zamanında görmüştük ya. Adamın doğum gününü kutlamayan insan yok ben sadece bizim oyuncuları ss aldım. Oliveira ile yakınlıkları tatil fotosundan belli, Matanın 26 yaş espirisi şahane InCollage_20230506_134525877.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt