Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk sonrası yapacağımız ilk iş TFF’ye forma normlarına uyulmadığı takdirde her sefer için 3 puan silme cezası getirmek şeklinde bir maddenin yazılması olmalıdır.
Hayırdır kardeş!!! Neydi haber ile ilgili beğenmediğin?!!!Bu haber mi simdi
Renato sanchez çekelim
Sevk edilip ceza yazmadılar. Net şekilde ihraç yazdırmalıyız o zaman. Ben bunların stadyumunda yedek kulübesinde 5 yıldız gördüm tüm sene. İhtar bile verilmedi
Madde 16 çok net. Yapamazlar
Bu da disiplin talimatındaki 46. maddeye tekabül ediyor. İhtarla başlayıp ihraça kadar gidiyor. Beşinci maçta küme düşerler
Ekipman talimatnamesine maalesef dahil değil. Basın yayın alanı ve kulübeye falan yapabiliyorlarSevk edilip ceza yazmadılar. Net şekilde ihraç yazdırmalıyız o zaman. Ben bunların stadyumunda yedek kulübesinde 5 yıldız gördüm tüm sene. İhtar bile verilmedi
Bu hafta da puan kaybedersek ne olur sence üstad.Forumda yoktum. Rıza Çalımbay isimli Galatasaray efsanesine (Banlandığıma göre) sövdüğüm için. Gramda pişman değilim her neyse. 2 maçlık bir buhran yaşadık kişisel hatalarla ama bu takım buraya geldiyse Muslera, Oliveira ve diğer eleştiri alanlar sayesindedir. Bu hafta sol beke Kazımcan veya Dubois geçmeli burda bende yanıldım artık gerçektende Adekugbe olmadı. Bu hafta en kritik maçımız var. Kazanırsak kesinlikle yeniden ayaklanırız. Çok iyi konsantre olup kazanacağız inşallah. Toparlanın ve Ayağa kalkın burası Galatasaray. Ekli dosyayı görüntüle 200165
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
HatirlamiyorumHayırdır kardeş!!! Neydi haber ile ilgili beğenmediğin?!!!
Sıkıntı olur. Aklına bile getirme.Bu hafta da puan kaybedersek ne olur sence üstad.