* De Zerbi’nin Beighton’u heyecanlandırıyor. Sezon bitmeden takımı yaptılar. Mac Allister’ın durumu belli değil sadece
* <
sezon oncesi - kendisi teknik adam listem de ilk sirada idi yabanci secimi yapmamiz olasigi baglaminda.
yerli de ilk secimim okan buruk du.
bizim ilgimiz den cok once , *de zerbi hoca scout dolayli italyan futbolu liglerinde ilk hocalik kariyer cikisi yaptigi kulubun den bugune - genel begendigim ve de potansiyelini ucu acik buldugum hocalar listemde idi.
epl deki bu denli istikrarli cikisi -dolayisiyla tarafim da surprize yol acmadi.
diger yandan, mevcut kulubunde kalmasi cok zor gibi - anca gonul dolayli kalir devam eder diye dusunuyorum. tepe takimlar aylardir teklif ustune teklif yapiyor.
bunu da, konusurken sevgili
@Murat Durmaz'a bir sure once deginmistim hoca nin konusu one ciktiginda.
keza, nacizane, montella gelmeden de benzer bir gorus belirtmistim potansiyeli ve hocalik skalasina dair. bekledigim gibi basladi ve ilerledi, umarim bir sure daha ligde ve ads takiminda kalir. italya ligine dondugunde tepe takimlar zaten teklif yapacaklardir suphesiz. sezon sonu ayrilirsa da bundan dolayi olur tahminim.
son olarak basa donersek ,
tanim ; italyanlarin gelecek -yakin 10 yila avrupa futboluna damgasini vuracagini dusundugum cok yetenekli teknik adam. de zerbi.
saygi ve selamlar.