- 6 Eylül 2014
- 83.207
- 56.781
- 4.283
Sağ bek boey giderse tabi gitmezse gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek boey giderse tabi gitmezse gerek yok
fm oynamayı bırak ihtiyar.2 de iyi kanat almazsa bir yol olmaz
Şampiyonlar Ligi'nde elek olunca görürsün FM ifm oynamayı bırak ihtiyar.
1 tane sağlam kanat iş görecektir 2 tane kanat alacağımıza 1 tane alalım doğru düzgün birini alalım derim. Bu arada 4 tane elemeyi geçip şl ye gideceğimizi düşünmüyorum.Şampiyonlar Ligi'nde elek olunca görürsün FM i
Rashiscayi almış olup mu 1 kanat yoksa almadan mi. Keremle kafayı yerim ben şampiyonlar liginde1 tane sağlam kanat iş görecektir 2 tane kanat alacağımıza 1 tane alalım doğru düzgün birini alalım derim.
Rashica dışında.Rashiscayi almış olup mu 1 kanat yoksa almadan mi. Keremle kafayı yerim ben şampiyonlar liginde
torreira zakharyan blas orta shaası çok mu yumuşak olur benim istediğim prta saha kurgudu
Di maria yasli, gerek yok. Onun yerine daha genc biri lazim. Ondan haric iyi.
Bardakçı nerede? Kerem ve Abdülkerim satılmadıkları takdirde seneye ilk 11 de olurlar doğal olarak. Yine Rahica ya da Zaniolo'da ilk 11 olacaktır.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O yaşlı dediğimiz adam juve'yi tek başına Avrupa'da yarı final yaptırdı resmen İcardi'nin bu sene oynadığı gibi 20-25 büyük maçta oynasa yeter.
Arkasında Yunus akgün olucak çok şey öğrenir ve forma şansı da bulur böyle olursa
gelirse x oyuncu ondan çok şey öğrenir argümanının içi biraz boş gibi geliyor bana.
oyuncu istediği kadar çalışkan olsun maksimum çıkabileceği nokta potansiyeli ve yeteneği kadar oluyor. fiziksel ve zihinsel performans gerektiren tüm aktivitelerde durum böyle.
hani yunus çok şey öğrense bile top noktası bizim için çok tatmin edici olmayacak gibi.
mesela arda gülerin arkasına mevkisinden bağımsız di maria kalibresinde biri gelse belki 3-4 senede çıkacağı noktaya 1 sezonda çıkabilirdi, doğrusu böyle birşey.