GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Galatasaray taraftarları Seçim konusuna yazma yetkim yok ama yazdıklarınızı okuyabiliyorum. Kafama takılan bir husus var. Gördüğüm kadarıyla ezici bir çoğunluk Millet ittifakını destekliyor. Zihniyet olarak Ali Koç ve koç grubu Mevcut hükümete zıt düşüncedeler ve birbirlerini pek sevdikleri söylenemez buna rağmen bu hükümet döneminde bütün kurumlara etki edebiliyorlar. Kendilerine daha yakın bulacakları Kemal Kılıçdaroğlu hükümetinde bize daha çok zorluklar çıkarmazlar mı?

Sevgili Galatasaray taraftarları Seçim konusuna yazma yetkim yok ama yazdıklarınızı okuyabiliyorum. Kafama takılan bir husus var. Gördüğüm kadarıyla ezici bir çoğunluk Millet ittifakını destekliyor. Zihniyet olarak Ali Koç ve koç grubu Mevcut hükümete zıt düşüncedeler ve birbirlerini pek sevdikleri söylenemez buna rağmen bu hükümet döneminde bütün kurumlara etki edebiliyorlar. Kendilerine daha yakın bulacakları Kemal Kılıçdaroğlu hükümetinde bize daha çok zorluklar çıkarmazlar mı?

İmkansız, şuan pfdk-tahkim falan tamamen fenerin elinde, bundan daha kötü olmaz, kaldı ki akpli bazı adamlar şuan Fenerbahçe yöneticisi, geçmişte Erdoğan'ın kardeşi transfer işlerine falan karışmış

Aslında geriye biraz baktığımda Başakşehir ve Trabzonspor'un hükümet destekli şampiyonluğunu da gördü bu gözler. Umut Gül'ün dediği gibi daha ne kadar kötü olabilir ki?

Bizim kesinlike, Torreira ve Oliveira gibi 2 tane ust duzey orta saha transferi lazim.

- Renato Sanches
- Jefferson Lerma
- Matteo Kovacic

Bizim kesinlike, Torreira ve Oliveira gibi 2 tane ust duzey orta saha transferi lazim.

- Renato Sanches
- Jefferson Lerma
- Matteo Kovacic
Kingzat söyledi renktaş iki klas orta saha bir de sol bek öncelik olacakmış

Ben asıl şöyle adam geçebilen yağ gibi akan orta açmayı bilen kanat oyuncusu istiyorum

Keşke Mertens'in sözleşmesi otomatik uzamasaydı gün geçtikçe performansı düşüyor ve seneye 37 olacak çok para alıyor mls'e göndermek lazım

yine de yaşlı yav temposuda düşük sergio'da var malum tabi oraya ciğersiz bi 8 numara alırsa mertens'i idare edebilir
Biraz daha ihtiyatlı kullanılırsa hala katkı verebilir bence. Ama Okan hoca her maç 90 dakika oynatmak istiyor adamı böyle giderse sövülecek noktaya gelecek bence de. Zaniolo şimdiden yerini alabilir aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt