- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
Ahh be ahmed'imBurcu Özberk konusundaki banımı kaldırın çıldırıyorum artık. @Alper Altun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahh be ahmed'imBurcu Özberk konusundaki banımı kaldırın çıldırıyorum artık. @Alper Altun
Durup dururken burcu özberk nereden aklına geldi de konusuna yazmak istedin konyada benzer birinimi gördün
Adamsın reis.Bunun karşılığında sen de benim için 1 şey iste.Ya şimdi ya da şampiyon olunca istediğin 1 konudan atılayım ama futbolcu konuları ve kendi konum olmasınEvet şampiyonluktan sonra kaldırılsın.
Adamsın reis.Bunun karşılığında sen de benim için 1 şey iste.Ya şimdi ya da şampiyon olunca istediğin 1 konudan atılayım ama futbolcu konuları ve kendi konum olmasın![]()
İşte gerçek bir GS neferi.Yok yav her şey Galatasarayımız için.
Murat durmaz konusundan sınırsız atılmalıdır yav.Adamsın reis.Bunun karşılığında sen de benim için 1 şey iste.Ya şimdi ya da şampiyon olunca istediğin 1 konudan atılayım ama futbolcu konuları ve kendi konum olmasın![]()
Mayıs ayında şu kasayız reis temsili yavYok yav her şey Galatasarayımız için.
Memleketin olan Sivas'a gelip sana bu tarifeyi uygulayacamMurat durmaz konusundan sınırsız atılmalıdır yav.
Kendi taraftarları ve medyada genel olarak Jesus'a 3 m euro KAP açıklamasını gösterip duruyorlardı 7 m euro kim söyledi diye tepki gösteriliyordu. Niyeyse başarısız olunca 7 m euro sürekli dillendirilmeye başlamış.Tahir Kıran: "Fenerbahçe yönetimi bazı futbolcularına maç formalarını teslim etmedikleri için icra göndermiş. Bu oyuncular sizin için niye oynamak istesin? Kenarda sakız çiğneyen adama 7 milyon euro veriyorsunuz. Forma parasına mı kaldınız? Gelin ben vereyim o forma parasını."
normalde istemediğim bişey ama 4 avrupa ligi yarı final maçını aynı saatte başlamak kendi kendini itibasızlaştırmak değil midir hocam ne anlamı var bu olayın anlamıyorum insanlara sadece 1 maçı izle gerisi önemsiz diyorlar resmenavrupa süper ligi = 4 lig hariç bütün liglere ölüm
Seneye tanirizHangi takım bu
Kerem banko mu bayilacagimFmcilere DUR diyelim
Abdul ve kerem bu takimin banko oyuncularidir.