GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahir Kıran: "Fenerbahçe yönetimi bazı futbolcularına maç formalarını teslim etmedikleri için icra göndermiş. Bu oyuncular sizin için niye oynamak istesin? Kenarda sakız çiğneyen adama 7 milyon euro veriyorsunuz. Forma parasına mı kaldınız? Gelin ben vereyim o forma parasını."

ali koc futbolculara haciz mi göndermis formalari iade etmeleri icin? :asd::asd::asd:

(asporda tahir kiran'in iddiasi)

Tahir Kıran: "Fenerbahçe yönetimi bazı futbolcularına maç formalarını teslim etmedikleri için icra göndermiş. Bu oyuncular sizin için niye oynamak istesin? Kenarda sakız çiğneyen adama 7 milyon euro veriyorsunuz. Forma parasına mı kaldınız? Gelin ben vereyim o forma parasını."
Kendi taraftarları ve medyada genel olarak Jesus'a 3 m euro KAP açıklamasını gösterip duruyorlardı 7 m euro kim söyledi diye tepki gösteriliyordu. Niyeyse başarısız olunca 7 m euro sürekli dillendirilmeye başlamış. :asd:

avrupa süper ligi = 4 lig hariç bütün liglere ölüm
normalde istemediğim bişey ama 4 avrupa ligi yarı final maçını aynı saatte başlamak kendi kendini itibasızlaştırmak değil midir hocam ne anlamı var bu olayın anlamıyorum insanlara sadece 1 maçı izle gerisi önemsiz diyorlar resmen

Weghorts + Icardi yan yana oynasa sezonda 30 tane kafa golü atarlar tabi burada tek sorun beklerin ve kanatların orta kalitesi olur. :asd:

WC’de mesafe tanımaksızın vuran eleman. Türk takımları da istiyormuş

Bakıyorum da bonservis maliyeti şimdiden 20 milyonu aşmış, muhtemel bonuslarla daha da artabilecek Zaniolo' yu gönül rahatlığıyla gelecek sezonun ilk onbirine yazabilen çok nadir kişi çıkıyor...

18-20 yaşında olsa anlardım, fiziken göstereceği gelişimle birlikte, tam anlamıyla 'elit' seviyeye yükselmesini umarak filan bir risk alınmış olabilirdi ama herif 24 yaşında ve 2 kez ACL yırtmış, üstelik ağır psikolojik sorunlar yaşamakta olan biri. En başında dediğim gibi, bilmediğimiz bağlayıcı bir protokolle ve hatrı sayılır karla satış garantisine binaen böyle bir hamle yapıldıysa ne ala; değilse ''Ayranı yok içmeye...'' diye başlayan meşhur deyimi anımsamamak elde değil...

Buna benzer şeyler söyleyince olumsuzluk kastığımı söyleyenler başta olmak üzere rica ediyorum, konu hakkındaki fikirlerini paylaşıp aydınlatabilecek birileri buyursun lütfen. Gözümden kaçan, idrak edemediğim bir şey varsa öğrenmek isterim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt