GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Di maria yasli, gerek yok. Onun yerine daha genc biri lazim. Ondan haric iyi.

O yaşlı dediğimiz adam juve'yi tek başına Avrupa'da yarı final yaptırdı resmen İcardi'nin bu sene oynadığı gibi 20-25 büyük maçta oynasa yeter.
Arkasında Yunus akgün olucak çok şey öğrenir ve forma şansı da bulur böyle olursa

Bardakçı nerede? Kerem ve Abdülkerim satılmadıkları takdirde seneye ilk 11 de olurlar doğal olarak. Yine Rahica ya da Zaniolo'da ilk 11 olacaktır.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yabancı serbest kalma olayı olursa Kerem kesin gider diye düşünüyorum Rashica daha çok yedek olur diye bekliyorum.
Zanıolo için açıkcası herkesin söylediği gibi yarım sezonluğuna geldğini düşündüğüm için kadroya yazmadım yoksa DiMaria yerine yaz direk tabikide

O yaşlı dediğimiz adam juve'yi tek başına Avrupa'da yarı final yaptırdı resmen İcardi'nin bu sene oynadığı gibi 20-25 büyük maçta oynasa yeter.
Arkasında Yunus akgün olucak çok şey öğrenir ve forma şansı da bulur böyle olursa

gelirse x oyuncu ondan çok şey öğrenir argümanının içi biraz boş gibi geliyor bana.

oyuncu istediği kadar çalışkan olsun maksimum çıkabileceği nokta potansiyeli ve yeteneği kadar oluyor. fiziksel ve zihinsel performans gerektiren tüm aktivitelerde durum böyle.

hani yunus çok şey öğrense bile top noktası bizim için çok tatmin edici olmayacak gibi.

mesela arda gülerin arkasına mevkisinden bağımsız di maria kalibresinde biri gelse belki 3-4 senede çıkacağı noktaya 1 sezonda çıkabilirdi, doğrusu böyle birşey.

gelirse x oyuncu ondan çok şey öğrenir argümanının içi biraz boş gibi geliyor bana.

oyuncu istediği kadar çalışkan olsun maksimum çıkabileceği nokta potansiyeli ve yeteneği kadar oluyor. fiziksel ve zihinsel performans gerektiren tüm aktivitelerde durum böyle.

hani yunus çok şey öğrense bile top noktası bizim için çok tatmin edici olmayacak gibi.

mesela arda gülerin arkasına mevkisinden bağımsız di maria kalibresinde biri gelse belki 3-4 senede çıkacağı noktaya 1 sezonda çıkabilirdi, doğrusu böyle birşey.

Bir yandan katılsam da bir yandan katılmıyorum Montella hoca'nın bile etkisi dokunuşu yönlendirmesiyle nasıl top oynadı yunus.

Kerem'de Mertens yıllarca o mevkide oynamış adamdan çok güzel dersler aldı bu seneki oyun görüşü gelişimi ortada

Icardi ve Rashica'yı elinde tutabilmek için girişimlerde bulunan Galatasaray, bir yandan kadroyu güçlendirmek üzere harekete geçmiş durumda. PSG'den Icardi dışında Renato Sanches'i de isteyen Cim Bom, 2. forvet olarak da Moussa Dembele'yi bitirmeye çok yakın. (@Metin_Karabas)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt