Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
Kaan Ayhan sonrası Sassuolo'dan 1 kazık daha yemeyelim yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan Ayhan sonrası Sassuolo'dan 1 kazık daha yemeyelim yav![]()
Fenerbahçe transfer eder. 25 e Ferdi’yi satıp.mert müldür nokta atis joker olur
Kaan Ayhan'a verilen bu paralar fazla.İlk 11 için ne stoperde oynar ne sağ bekte ne de orta sahada.Rotasyon oyuncusu için de dediğim gibi bu paralar aşırı fazla bana göre reis..
Önce futbola dönmesi gerek sanırımmert müldür nokta atis joker olur
Görüşüne saygı duyarım reis ama ben buna 1 türlü ısınamadım.Geriye kalan maçlarda oynamaması için dua ediyombence büyük paralar değil, hele yerli milli oyuncu için. 2'li tandemde çok yumuşak bi herif ama geri kalan pozisyonları iyi yedekler bence. sergio'yu yakın gelecekte dehleyeceğimizi düşünürsek ve seneye çift kulvarda olacağımızı göz önüne alırsak seneye ligde orta sahada sıkça değerlendirebilir bence. biz ligde yerli oyuncu almaya çalıştık berkan'a bile daha çok verdik. illa kontenjana zorlu yerli kazandırılacaksa kaan gibi yurtdışından gelsin daha iyi düşüncesindeyim.
Sakat mi bu herifmert müldür nokta atis joker olur
Takımda eski Bjk'li oyuncu olmamalı ne zaman olsa o sezonlar hep kötüydük.Günay yerli kaleci olarak alınabilir lafım olmaz
sakatliktan dönmemis daha bilegi kirilmis sanirimSakat mi bu herif
Arsenale kurban olsun. Seneye en güçlü şampiyonluk adayı olacakarsenal'e giderse yuh derim