GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim icin transfer sezonu avrupada kapandiktan sonra açiliyor renktaslar. Sonra vay ben duymadim vay ben bilmiyordum demeyin

Kaan Ayhan'a verilen bu paralar fazla.İlk 11 için ne stoperde oynar ne sağ bekte ne de orta sahada.Rotasyon oyuncusu için de dediğim gibi bu paralar aşırı fazla bana göre reis..

bence büyük paralar değil, hele yerli milli oyuncu için. 2'li tandemde çok yumuşak bi herif ama geri kalan pozisyonları iyi yedekler bence. sergio'yu yakın gelecekte dehleyeceğimizi düşünürsek ve seneye çift kulvarda olacağımızı göz önüne alırsak seneye ligde orta sahada sıkça değerlendirebilir bence. biz ligde yerli oyuncu almaya çalıştık berkan'a bile daha çok verdik. illa kontenjana zorlu yerli kazandırılacaksa kaan gibi yurtdışından gelsin daha iyi düşüncesindeyim.

bence büyük paralar değil, hele yerli milli oyuncu için. 2'li tandemde çok yumuşak bi herif ama geri kalan pozisyonları iyi yedekler bence. sergio'yu yakın gelecekte dehleyeceğimizi düşünürsek ve seneye çift kulvarda olacağımızı göz önüne alırsak seneye ligde orta sahada sıkça değerlendirebilir bence. biz ligde yerli oyuncu almaya çalıştık berkan'a bile daha çok verdik. illa kontenjana zorlu yerli kazandırılacaksa kaan gibi yurtdışından gelsin daha iyi düşüncesindeyim.
Görüşüne saygı duyarım reis ama ben buna 1 türlü ısınamadım.Geriye kalan maçlarda oynamaması için dua ediyom :D

Seneye Lig, Avrupa ve kupa toplamda 60 mac civari oynayacagiz. 3 saglam stoper olmak zorunda, ayni sekilde de Orta saha da da ayni durum var. Rotasyondaki Oyuncu(lar) bile en az 20 mac oynayacagini dusunursek, seneye Yunus, Yusuf, Baris Alper, Berkan'in skora da katkisi olmasi lazim. Kaan Ayhan kesinlikle onemli acik kapatacaktir.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem acaba forvet arkası gezgin oyuncu olarak oynayabilir mi. Kanattan çok oralara evrilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt