GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soyle bir yedek kulubesi isterun

FwujWKmWAAElfz0

Milan çok parası olan bir kulüp değil CL katılımını kaçırma ihitmalleri de var. Zaniolo'yu istiyorlar da bize çöp itelemeye çalışacaklardır bu süreçte.

Milan'dan takasta kabul edilecek oyuncu da yok gibi. Zaniolo zaten Juventus taraftarı ve Juventus yeniden yapılanmaya gidecek. Biz o tarafı zorlayalım onlarda para bitmez. Bize çer çöp itelemeye de çalışamazlar baksanıza herifler Kulusevski falan vermeye razı

Bu arada bence Kulusevski'yi Arsenal ister ve alır. Biraz kafa patlattım maalesef gerçekçi değil ama birkaç saatlik hayali bile güzeldi

Milan çok parası olan bir kulüp değil CL katılımını kaçırma ihitmalleri de var. Zaniolo'yu istiyorlar da bize çöp itelemeye çalışacaklardır bu süreçte.

Milan'dan takasta kabul edilecek oyuncu da yok gibi. Zaniolo zaten Juventus taraftarı ve Juventus yeniden yapılanmaya gidecek. Biz o tarafı zorlayalım onlarda para bitmez. Bize çer çöp itelemeye de çalışamazlar baksanıza herifler Kulusevski falan vermeye razı

Bu arada bence Kulusevski'yi Arsenal ister ve alır. Biraz kafa patlattım maalesef gerçekçi değil ama birkaç saatlik hayali bile güzeldi

Bali Bektasfield

Tüm takımı değiştirmeye gerek yok bence zaniolo denildiği gibi 30 getirecekse diğer isimleri kadroda tutup gerekli hamleleri yaparsak daha istikrarlı ve sağlam bir yapı kurmuş oluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu çocuğun menajeri ne çalışıyor beee herife resmen hayran kaldım

birilerine illa kitleyecek

Niye ki istatistikleri harika görünüyor Fransa liginde bunları yapan bizim ligde de iş yapar ayrıca bonservisi de yok kitlenecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum her oyuncuyu bonservisli alacak halimiz de yok bu kadar tukaka yapılmasını anlamadım. Üst düzey oyuncular mutlaka gelecektir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen öyle ama adamlar enayi değildir kafa kafaya Zaniola ile takaslasın.

Ben üstüne para bile veririm. Bize bu tarz adamlar lazım.

İcardi'yi alacaksak bize böyle adamlar lazım. Bu tarz adamlar İcardi'yi daha da üst seviyeye çıkarır.

Di Maria falan hiç gerek yok zaten bu saatten sonra kanat oynamaz.

Tottenham parası neyse verir alır diye düşünüyorum ama TD falan belli değilken o karışıklıkta aradan Kulusevski çekersek asrın hamlesi olur.

üstüne para vermek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt