- 18 Mayıs 2011
- 52.965
- 56.840
- 4.613
soyle bir yedek kulubesi isterun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam nasıl ? 4 milyon veririrz en az maaşına, valla sıkıntılı is
1+1 bence harika olur. Hala iyi oynuyor Juve’nin çekincesi performans değil yıllık ücret diyolar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mertens-Di Maria değişimi LPG-Benzin gibi olur ama maaş dengeleri sallanabilir
üçü de kalırAma satış ama kira ama serbest kalacaklara bakılırsa Dubois, Gomis, Mata, Nelsson, Boey, Yusuf, Ross, Cicaldau, Morutan’la birlikte baya bir giden olur. Zaniolo, Midtsjö, Mertens ne olur soru işareti.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Milan çok parası olan bir kulüp değil CL katılımını kaçırma ihitmalleri de var. Zaniolo'yu istiyorlar da bize çöp itelemeye çalışacaklardır bu süreçte.
Milan'dan takasta kabul edilecek oyuncu da yok gibi. Zaniolo zaten Juventus taraftarı ve Juventus yeniden yapılanmaya gidecek. Biz o tarafı zorlayalım onlarda para bitmez. Bize çer çöp itelemeye de çalışamazlar baksanıza herifler Kulusevski falan vermeye razı
Bu arada bence Kulusevski'yi Arsenal ister ve alır. Biraz kafa patlattım maalesef gerçekçi değil ama birkaç saatlik hayali bile güzeldi
forumfb'deki hesabının avatarını değiştir renktaşBali Bektasfield
Salim kendi tweetine RT atmış muhtemelen sene sonu Milan'a yolcu olacak.
Şampiyon çıkınca rahatlamış bir takımı derbide görmek lazım. Başakşehir maçına benzer bir performans gösterebiliriz.Zaniolo'dan son derbide 2005-Ribery tarzı bir performans istiyorum

şu çocuğun menajeri ne çalışıyor beee herife resmen hayran kaldım
birilerine illa kitleyecek
Aynen öyle ama adamlar enayi değildir kafa kafaya Zaniola ile takaslasın.
Ben üstüne para bile veririm. Bize bu tarz adamlar lazım.
İcardi'yi alacaksak bize böyle adamlar lazım. Bu tarz adamlar İcardi'yi daha da üst seviyeye çıkarır.
Di Maria falan hiç gerek yok zaten bu saatten sonra kanat oynamaz.
Tottenham parası neyse verir alır diye düşünüyorum ama TD falan belli değilken o karışıklıkta aradan Kulusevski çekersek asrın hamlesi olur.
Salim kendi tweetine RT atmış muhtemelen sene sonu Milan'a yolcu olacak.