GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yıldız olarak bir ilkay gelse yeter bize

yıldıza mıldıza ihtiyacımız yok bizim

takımın starı icardi ztn mertens var

bi takıma 2 yıldız yeter

verimli adamlara yönelmeliler bu sefer

zaniolo transferi ders olmalı biraz

kendini. dünya starı sanıyor takımın hafif kimyasını bozmadı değil

nötrüm yaşından dolayı ztn kanatda oynamıyormuş artık

hele hele 5 milyon senelik deniyor... mertense zaten 2,9 veriyoruz artı 1.1 imza oarasıda varmış sanırım (sinanla keremin dediğine göre) yani 4

5 vereceksek bir topçuya o icardi olacakdır

daha sağlıklı finansal yapıyada uygun ofansif yapı şöyle olmalı

5 icardi - 2 forvet -1 millik forvet
2-3 skorer10 no - 4 mertens
1,5 kerem - 2 sprinter kanat
1,5 rashica - 3-4 playmaker kanat

artı barış-yunus ikisi 1 milyon

toplam ofansif yapıya max vereceğmiz para 20 milyon olmalı 5 di mariaya verince
2 tane rotasyondan feragat edeceğiz yada sürpriz yumurta arayacağıx
36 yaşına gelmiş adamada güvenilmez

vallah dediğm gibi yapmazsak cl-lig-kupa üçlüsünü çıkaramayız

daha birde 2 tane ortasaha alacaklardır

ilkay-sprinter 8

ilkayda 4den aşağı almaz
Ben Mertens €2.9m alacak diye biliyorum

Di Maria gelirse 10 numara rotasyonuna gelecek Mertens'le orayı götürecekler

€4m'ye anlaşırız net şekilde

Icardi'nin ikna süreci için de kilit olur. Ben aşırı sıcağım bu transfere. 2024 Copa America'yı istediği için kendine bakacaktır da

Bu arada bence rotasyona bir fazla kanat yazmışsın. Kanatları Kerem-Yunus-BAY üçlüsüne iki transfer yaparak çevirebiliriz. Bir tane çok kaliteli kanat, bir tane de Rashica kadar oynayacak bir kanat bulsak yeter (bence Rashica'dan iyisini de buluruz)

Ben Mertens €2.9m alacak diye biliyorum

Di Maria gelirse 10 numara rotasyonuna gelecek Mertens'le orayı götürecekler

€4m'ye anlaşırız net şekilde

Icardi'nin ikna süreci için de kilit olur. Ben aşırı sıcağım bu transfere. 2024 Copa America'yı istediği için kendine bakacaktır da

Bu arada bence rotasyona bir fazla kanat yazmışsın. Kanatları Kerem-Yunus-BAY üçlüsüne iki transfer yaparak çevirebiliriz. Bir tane çok kaliteli kanat, bir tane de Rashica kadar oynayacak bir kanat bulsak yeter (bence Rashica'dan iyisini de buluruz)

1.1 de imza parsı varmış bonus olarak
kazanda söylediler

bence satılabilir bir 10 no daha iyi olur iki tane 35 lik denk 10 noya sıcak değilim

(trabzon örneği var bardhiyle yusufu alınca bakasetası bozdular)

kanat pozisyonunda kerem hariç skorer adamımız yok son üç maç icardi harici gol atan olmadı şu kritik haftalarda
zaniolo gidince iki tane skorer kanar şartoğluşart
rashica avrupa maçları için çok faydalı olur

Takım bu sezon en çok dinamizm eksikliğinden muzdarip olmuş; 30 yaşındaki ''Katolik nikahı'' kıyılan, sözüm ona B2B adama göre kadro planlaması yapılması gerekiyor; yetmemiş, yapamayacağı görülmüş olması gerekmesine rağmen 36 yaşındaki 'veteran' oyuncuya uydurulan mevkide ısrar ediliyor. Ve hala da orjinal mevkisinin gereklerini yapamayacağı için yine mevki uydurulmak suretiyle 35 yaşındaki adamların transferi isteniyor hararetle...

''İyi ki kulübü taraftarlar yönetmiyor'' diyecek oluyorum; bu defa da çok sevdiğim Okan Hoca ve Erden Başkana güvenemiyorum. Onların da taraftarlardan pek farkı yok gibi görünüyor maalesef. Bu 'aşırı ihtiras' ı frenleyecek bildiğim birileri de yok...

Şampiyonluk arefesinde olumsuz laflar etmek istemiyorum ama gelecek sezonun kadro planlaması açısından hiç rahat değilim açıkçası...

Takım bu sezon en çok dinamizm eksikliğinden muzdarip olmuş; 30 yaşındaki ''Katolik nikahı'' kıyılan, sözüm ona B2B adama göre kadro planlaması yapılması gerekiyor; yetmemiş, yapamayacağı görülmüş olması gerekmesine rağmen 36 yaşındaki 'veteran' oyuncuya uydurulan mevkide ısrar ediliyor. Ve hala da orjinal mevkisinin gereklerini yapamayacağı için yine mevki uydurulmak suretiyle 35 yaşındaki adamların transferi isteniyor hararetle...

''İyi ki kulübü taraftarlar yönetmiyor'' diyecek oluyorum; bu defa da çok sevdiğim Okan Hoca ve Erden Başkana güvenemiyorum. Onların da taraftarlardan pek farkı yok gibi görünüyor maalesef. Bu 'aşırı ihtiras' ı frenleyecek bildiğim birileri de yok...

Şampiyonluk arefesinde olumsuz laflar etmek istemiyorum ama gelecek sezonun kadro planlaması açısından hiç rahat değilim açıkçası...
Bundan daha olumsuz ne laf edebilirsin ki

Geçen sene birkaç mevki hariç dinamizm sorunu yaşamayan bir takımımız vardı, sonuç ne oldu? Bizim bütçemizde ya kaliteden ya dinamizmden feragat edip dengeli bir takım kurmak zaruri oluyor

ek olarak ali sowe bize sorun yaşatacak bir forvet
nelson fizikli atletik forvetlere karşı zorlanıyor
Ali Sowe bitiricilik anlamında en kazma forvetlerden neler kaçırdı sezon başından beri onları atsa Ankaragücü ilk sekizde olurdu. Eze ona göre çok daha iyi oyuncu.

Fakat bize sorun çıkaracak ters gelecek oyuncular var. Biri orta sahadaki Lamin Diack diğeri kanat Wilson. Hele Wilson Kazım'ın tarafında oynarsa ciddi sıkıntı çıkabilir. Diack eğer gününde olursa ortadan çok delebilir. Mümkünse Mertens bu maç kalsın. Torreira-Berkan-Sergio orta sahası ile çıkalım derim ya da Torreira-Berkan-Mertens ama Okan Hoca yapmaz.

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler Kulusevski hayali kurmayın deli olursunuz

Ben bu sabah iki üç saat bir hayal ettim de Kulusevski-Icardi bağlantısını vay anam vay

Ama bize düşme ihtimali yok. Maalesef
Yok zaten hayal kurmuyoruz alamayacağımızı bende biliyorum. Saçma bir haber olduğunu bildiğimden bende üstüne para bile veririm diyorum. Millet ona takılmış :red:

Bundan daha olumsuz ne laf edebilirsin ki

Geçen sene birkaç mevki hariç dinamizm sorunu yaşamayan bir takımımız vardı, sonuç ne oldu? Bizim bütçemizde ya kaliteden ya dinamizmden feragat edip dengeli bir takım kurmak zaruri oluyor
Yanlış anladın sanırım. Hem dinamizmi, hem kaliteyi aynı anda artırmak gerekiyor. Bunun yolu da dümdüz atlet-vasıfsız adamları doldurmak olmadığı gibi, kaliteli ve astronomik maliyetli 'fosil' leri doldurmak hiç değildir...

Geçen sezon teknik kalite aşırı düşüktü, dinamizm de yeterli değildi. Mesela Cicaldau kadar dinamizm fakiri bir orta saha oyuncusu hatırlamıyorum. Herif, hizada başladığı koşuda, topla giden Özil gibi futbolu fiilen yıllar önce bırakmış bir 'enkaz' ı yarı saha boyunca kovalayıp, şut atmasına yakın koşuyu bırakmak suretiyle attığı golü izlemişti, daha ötesi mi var? Keza saçma sapan 'Harlem çalımları' deneyen Morutan...MM çok atlet olsa n'olurdu? beyin yok herifte; vs vs...

Takımın kalitesini artırmak için ille çok büyük isim yapmış, pahalı oyuncuların transfer edilmesi gerekmiyor. Bu yıl en büyük bonservis ödenmiş iki futbolcu olan Zaniolo ve Yusuf hiç transfer edilmemiş olsalardı daha iyiydi nitekim...Hep istediğim, makul sayılacak bedelle transfer edilen Abdülkerim sezonun en değerli transferi oldu. Düşük maliyetle kiralanan Rashica da Zaniolo ve Yusuf' un toplamının 10 katı filan katkı sağladı...

Nando
boey Nelsson Abdul Kazim
torreira Paredes
di Maria/Zaniolo Firmino Kerem
Icardi

Nando (Ugurcan TSL)
Assignon - Becao - Apo - Guerreiro
Torreira - Bissouma
Rashica - Firmino - Kerem
Icardi

Muslera
Okan

Boey - Nelsson - Bardakçı - Kazimcan
Dubois - Ross - Emin - Transfer - Transfer

Torriera - Transfer
Berkan - Oliviera

Rachica - Transfer - Kerem
Yunus - Mertens - BAY

İcardi
MM
Elimizdeki oyuncuları tutup,
Ilk onbire 2, yedeklere 2 Transfer ile,
Çok rahat 24'ü kovalarız.

Sadece 4 transfer.

Yanliz 8 ve 10, w-class olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt