Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Zaniolo haricinde katılıyorumYanlış anladın sanırım. Hem dinamizmi, hem kaliteyi aynı anda artırmak gerekiyor. Bunun yolu da dümdüz atlet-vasıfsız adamları doldurmak olmadığı gibi, kaliteli ve astronomik maliyetli 'fosil' leri doldurmak hiç değildir...
Geçen sezon teknik kalite aşırı düşüktü, dinamizm de yeterli değildi. Mesela Cicaldau kadar dinamizm fakiri bir orta saha oyuncusu hatırlamıyorum. Herif, hizada başladığı koşuda, topla giden Özil gibi futbolu fiilen yıllar önce bırakmış bir 'enkaz' ı yarı saha boyunca kovalayıp, şut atmasına yakın koşuyu bırakmak suretiyle attığı golü izlemişti, daha ötesi mi var? Keza saçma sapan 'Harlem çalımları' deneyen Morutan...MM çok atlet olsa n'olurdu? beyin yok herifte; vs vs...
Takımın kalitesini artırmak için ille çok büyük isim yapmış, pahalı oyuncuların transfer edilmesi gerekmiyor. Bu yıl en büyük bonservis ödenmiş iki futbolcu olan Zaniolo ve Yusuf hiç transfer edilmemiş olsalardı daha iyiydi nitekim...Hep istediğim, makul sayılacak bedelle transfer edilen Abdülkerim sezonun en değerli transferi oldu. Düşük maliyetle kiralanan Rashica da Zaniolo ve Yusuf' un toplamının 10 katı filan katkı sağladı...
Yabancı sınırı yüzünden yedek oluyordur o
Onların yedeği yokSen İcardi veya Toreirayi sınır yüzünden yedek bırakabiliyor musun ?
Zaniolo açısından sıkıntı, kendisine mevki uydurma güçlüğü diye düşünüyorum. Mevcut formasyonda rakip beki kovalamak filan onun yapacağı işler değil, fizik kondisyonu artsa da pek değişeceğini sanmıyorum bu durumun...Zaniolo haricinde katılıyorum
Zaniolo için en aklı başında üyelerin bile yargısız infaz yapma çabasını da uzun boy kıskançlığına veriyorum
Zanioloya güvenen ve izlemek isteyen koca forumda bir sen ve birde ben kaldık galibaZaniolo haricinde katılıyorum
Zaniolo için en aklı başında üyelerin bile yargısız infaz yapma çabasını da uzun boy kıskançlığına veriyorum

4-2-3-1'den devam edeceksek orta sahadaki ikilinin ikisi de defansif ağırlıklı isimler olursa sağ kanatta kendisinden faydalanabiliriz (zamanında Bayern'in oynadığı tarzda bir 4-2-3-1)Zaniolo açısından sıkıntı, kendisine mevki uydurma güçlüğü diye düşünüyorum. Mevcut formasyonda rakip beki kovalamak filan onun yapacağı işler değil, fizik kondisyonu artsa da pek değişeceğini sanmıyorum bu durumun...
Sıklikla bahsettiğim 4-3-3 formasyonunda, diğer kanatta da Kerem olacakken daha playmaker özellikli biri lazım sağ kanat-forvet olarak. Aynı sebeple 10 pozisyonu için de uygun görmüyorum; her fırsatta dripling+şut deneyen biri oraya da uymaz.
Çift forvetten biri rolü desek, oyun mentalitesi, devamlılığı ve pasör özellikleri bakımından verimli olmasını zor görmekteyim...
Bu kadar güveniyorsun madem, ne şekilde verimli olacağını düşündüğünü de belirt lütfen; belki ikna olurum, samimi söylüyorum...
İlk seçenek en akla yatkın olanı ki Zaniolo söz konusu olmasa da o formatta merkez tandemin defansif yönden sağlam adamlar olması gerektiğini hep söylüyorum naçizane...4-2-3-1'den devam edeceksek orta sahadaki ikilinin ikisi de defansif ağırlıklı isimler olursa sağ kanatta kendisinden faydalanabiliriz (zamanında Bayern'in oynadığı tarzda bir 4-2-3-1)
Fakat bence Mertens'in yerine 11 başlamayı haftalardır hak ediyor, kötü bir pasör falan da değil
4-3-3'te sağda da olur bence, fakat dediğin gibi Kerem-Icardi-Zaniolo hepsi forvetten bozma adamlar olacağı için orta sahayı buna göre kurgulamak gerekir (oyun kurma görevlerini orta sahaya delege etme zorunluluğu doğar)
%100MusleraElimizdeki oyuncuları tutup,
Okan
Boey - Nelsson - Bardakçı - Kazimcan
Dubois - Ross - Emin - Transfer - Transfer
Torriera - Transfer
Berkan - Oliviera
Rachica - Transfer - Kerem
Yunus - Mertens - BAY
İcardi
MM
Ilk onbire 2, yedeklere 2 Transfer ile,
Çok rahat 24'ü kovalarız.
Sadece 4 transfer.
Yanliz 8 ve 10, w-class olmalı.
bu rıdvan olayını da anlamıyorum iyi topçu falan değil defansı leş gibiHer transfer doneminde belirttigimiz gibi rıdvan öncelikli hedeflerden biri olmalıdır.
Cok severdim ama leş gibijuve dağılıyormuş
çekelim chiesa 4 4 2 bam bam bam
Zaniolo da oynar bu takımda seneyeMusleraElimizdeki oyuncuları tutup,
Okan
Boey - Nelsson - Bardakçı - Kazimcan
Dubois - Ross - Emin - Transfer - Transfer
Torriera - Transfer
Berkan - Oliviera
Rachica - Transfer - Kerem
Yunus - Mertens - BAY
İcardi
MM
Ilk onbire 2, yedeklere 2 Transfer ile,
Çok rahat 24'ü kovalarız.
Sadece 4 transfer.
Yanliz 8 ve 10, w-class olmalı.
Eger yanilmiyorsam Cengiz, Roma'da hucumda iyiyken savunmasindan dolayi hep ilk once kendisi cikardi ve Zaniolo girerdi. Tabi onun yerine Zaniolo mu girerdi emin olmasam da sanki oydu.Zaniolo açısından sıkıntı, kendisine mevki uydurma güçlüğü diye düşünüyorum. Mevcut formasyonda rakip beki kovalamak filan onun yapacağı işler değil, fizik kondisyonu artsa da pek değişeceğini sanmıyorum bu durumun...
Sıklikla bahsettiğim 4-3-3 formasyonunda, diğer kanatta da Kerem olacakken daha playmaker özellikli biri lazım sağ kanat-forvet olarak. Aynı sebeple 10 pozisyonu için de uygun görmüyorum; her fırsatta dripling+şut deneyen biri oraya da uymaz.
Çift forvetten biri rolü desek, oyun mentalitesi, devamlılığı ve pasör özellikleri bakımından verimli olmasını zor görmekteyim...
Bu kadar güveniyorsun madem, ne şekilde verimli olacağını düşündüğünü de belirt lütfen; belki ikna olurum, samimi söylüyorum...