- 16 Haziran 2010
- 202.429
- 154.231
- 6.838
Kiralık topçu istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık topçu istemiyorum
o zmn bok gibi 1 yıl bizi bekliyor demektirimkansiz
Evet olur. Ama dediğin gibi alacağımız 8'e bağlı. Oliviera ile oynanmaz. Süper Lig'de güzel şekilde idare etti fakat bu ligde bile sırıttığı birçok maç oldu. Şimdi Icardi ile Firmino'yu birlikte oynatmak istiyorsak Badou Ndiaye'nin atletizmi ve Oliviera'nın tekniğini aynı vücutta birleştirebilmiş bir topçu almamız gerekiyor ki o da 25 milyon eurodan başlar zannımca. O sebeple ya Oliviera'nın gencini bulup atletizmden vazgeçeceğiz ya Badou Ndiaye tarzı birini bulup teknikten vazgeçeceğiz ya da Firmino tarzı bir topçudan vazgeçip takım savunmasına ve orta sahaya yardım edecek bir 10 numara (Mata'nın 4-5 yaş genci) alacağız.Asıl soruyu yazmayı unutmuşum. Mertens ve İcardi'yi birlikte oynattıysak hem de Sergio'ya rağmen İcardi-Firmino birlikte oynamaz mı?
Ortaya delici bir box to box atarsak bence çok rahat oynarız. Velhasıl bu yaz en önemli hedefimiz Firmino ve sağlam bir 8 numara olmalı diye düşünüyorum.
can karabacak geri gelsin miEkli dosyayı görüntüle 202568
karabacak isimli bir arkadaş vardı. mücadeleye devam ediyor galiba
1.5 senedir forumdayım, yanılmıyorsam rizeliydi, arada bir provokatif şeyler yapıyordu. geri dönse ne gibi bir zararı olabilir bilmiyorumcan karabacak geri gelsin mi
Asıl soruyu yazmayı unutmuşum. Mertens ve İcardi'yi birlikte oynattıysak hem de Sergio'ya rağmen İcardi-Firmino birlikte oynamaz mı?
Ortaya delici bir box to box atarsak bence çok rahat oynarız. Velhasıl bu yaz en önemli hedefimiz Firmino ve sağlam bir 8 numara olmalı diye düşünüyorum.
2 futbolcuyla rezil oluruz avrupadao zmn bok gibi 1 yıl bizi bekliyor demektir
pulisic
* .goreceli elbette.Zaniolo bu senede oynamalıydı. Hocanın tek *sıkıntısı Zaniolo varken ısrarla Rashica ısrarı oldu bence bu sezon
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sergio'dan bu transfer döneminde kurtulmazsak başımıza bela olur. Midtsjö, Mata ve Sergio'dan derhal kurtulmalıyız.Di mariayi juvede birkez bile izlemeyenler boşuna güzelleme yapmasın herif sahada yürüyor buyrun alsın sikeciler
Biraz akıllı bir yonetici sergioyu anında sepetler
Bize çok iyi 2 tane ortasaha lazım Sergio gibilerle.avrupada 4luk olur doneriz
doğru bjk gibi pjanic texieraları getirip cl almak daha mantıklı2 futbolcuyla rezil oluruz avrupada
Bir kac hafta önce yardiriyorduDi mariayi juvede birkez bile izlemeyenler boşuna güzelleme yapmasın herif sahada yürüyor buyrun alsın sikeciler
Di mariayi juvede birkez bile izlemeyenler boşuna güzelleme yapmasın herif sahada yürüyor buyrun alsın sikeciler
Ben Avrupa maçlarında çok beğendim ligde Juveyi izleyecek kadar boş vaktim yok birsey diyemem.
Firmino(çok para ister zaten bize de gelmez)
Kante -R.Sanchez ve bilimum sakatlar
Mertens
Sergio
Raşit
Leicester düşerse talan yoklamak lazım bir de Chelsea ve Manu kadrosu çok şişkin bu dönem italyadan ziyade EPLye yoğunlaşarak çok tatlı olur .