*sakatlik ve devamlilik(son donemler genel sezon) problemi olmasa - *abd dolayli pazara yonelik olumlu adim olabilirdi.
bize gelirse, elbette eksi artisini daha detayli konusuruz.
bizden bagimsiz, kendisi ozelinde,
yeni sezona dair gidecegi kulubu merak ettigim ozel yeteneklerden.
italya liginde napoli olabilir deniyor italyan napoli kaynaklari.
bunu demelerinin yegane sebebi ise, baskanin son aciklamalarinda, napoli de bir abdli oyuncu gormek istemesi.
bu pulusic olur mu derseniz - ben ihtimal vermiyorum. sakatlik dolayli, ozellikle italya liginde ne derece sureklilik gosterir - yoruma acik bir denklem.
napoli illa abdli alacaksa da, bu baska bir isim olur, belki direkt major ligden veya diger avrupa liglerinden olabilir -pulusic den bagimsiz.
*sayet pulusic olursa, uzerine sezonu saglam cikarip sureklilik arz ederse - sevinirim. sonuc olarak u17den beri ilgi ile takip ettigim bir yetenek kendisi. temennim ,bundan sonraki surecte -umarim sakatliktan arinmis anlamda dolu dolu bir sezon/lar yasamasi...
dunya kupasi o bolgelerde olacagi icin eminim ekstra motive sekilde o doneme dek yuksek konsantrasyonla oynayacaktir....
Zaniolo bu senede oynamalıydı. Hocanın tek *sıkıntısı Zaniolo varken ısrarla Rashica ısrarı oldu bence bu sezon
SM-M127F cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
* .goreceli elbette.
rashica tipolojisi dolayli -mevcut oyun da onemli yer teskil ediyor.
kaldiki - ikisi cok farkli oyuncular.
zaniolo nun dezavantaji - yetenegi ve performansi ile alakalali degil.
bu da ayri bir baslik konusu.
su sezonu bir atlatalim... hayirlisiyla ankara deplasmanindan istedigimiz sonucu alalim. alir almaz, - gerekli tum basliklarda yer aliriz hep beraber.
- tam konsantrasyon.