GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralık topçu istemiyorum
icardi-soccer.gif

Asıl soruyu yazmayı unutmuşum. Mertens ve İcardi'yi birlikte oynattıysak hem de Sergio'ya rağmen İcardi-Firmino birlikte oynamaz mı?

Ortaya delici bir box to box atarsak bence çok rahat oynarız. Velhasıl bu yaz en önemli hedefimiz Firmino ve sağlam bir 8 numara olmalı diye düşünüyorum.

Asıl soruyu yazmayı unutmuşum. Mertens ve İcardi'yi birlikte oynattıysak hem de Sergio'ya rağmen İcardi-Firmino birlikte oynamaz mı?

Ortaya delici bir box to box atarsak bence çok rahat oynarız. Velhasıl bu yaz en önemli hedefimiz Firmino ve sağlam bir 8 numara olmalı diye düşünüyorum.
Evet olur. Ama dediğin gibi alacağımız 8'e bağlı. Oliviera ile oynanmaz. Süper Lig'de güzel şekilde idare etti fakat bu ligde bile sırıttığı birçok maç oldu. Şimdi Icardi ile Firmino'yu birlikte oynatmak istiyorsak Badou Ndiaye'nin atletizmi ve Oliviera'nın tekniğini aynı vücutta birleştirebilmiş bir topçu almamız gerekiyor ki o da 25 milyon eurodan başlar zannımca. O sebeple ya Oliviera'nın gencini bulup atletizmden vazgeçeceğiz ya Badou Ndiaye tarzı birini bulup teknikten vazgeçeceğiz ya da Firmino tarzı bir topçudan vazgeçip takım savunmasına ve orta sahaya yardım edecek bir 10 numara (Mata'nın 4-5 yaş genci) alacağız.

Kadro planlamasında mottomuz, özetle 'ihtiyaç ve f/p kriteri' olmalı; 'sükse' değil...

Transferlerde Okan Hoca' nın ne ölçüde inisiyatif kullanabildiğine dair bilgim yok. Erden Başkanın samimi gayretinden, zeka, iş bitiricilik ve dürüstlüğünden zerre şüphe duymuyorum. Lakin futbol piyasasındaki yamyamlar Şeytana bile pabucunu ters giydirir alimallah!..Çok dikkat edilmesi gerekiyor; birkaç yanlış hamle, mevcut olumlu atmosferi yerle bir edebilir Allah muhafaza...

*sakatlik ve devamlilik(son donemler genel sezon) problemi olmasa - *abd dolayli pazara yonelik olumlu adim olabilirdi.

bize gelirse, elbette eksi artisini daha detayli konusuruz.

bizden bagimsiz, kendisi ozelinde,
yeni sezona dair gidecegi kulubu merak ettigim ozel yeteneklerden.

italya liginde napoli olabilir deniyor italyan napoli kaynaklari.
bunu demelerinin yegane sebebi ise, baskanin son aciklamalarinda, napoli de bir abdli oyuncu gormek istemesi.

bu pulusic olur mu derseniz - ben ihtimal vermiyorum. sakatlik dolayli, ozellikle italya liginde ne derece sureklilik gosterir - yoruma acik bir denklem.

napoli illa abdli alacaksa da, bu baska bir isim olur, belki direkt major ligden veya diger avrupa liglerinden olabilir -pulusic den bagimsiz.

*sayet pulusic olursa, uzerine sezonu saglam cikarip sureklilik arz ederse - sevinirim. sonuc olarak u17den beri ilgi ile takip ettigim bir yetenek kendisi. temennim ,bundan sonraki surecte -umarim sakatliktan arinmis anlamda dolu dolu bir sezon/lar yasamasi...
dunya kupasi o bolgelerde olacagi icin eminim ekstra motive sekilde o doneme dek yuksek konsantrasyonla oynayacaktir....

Zaniolo bu senede oynamalıydı. Hocanın tek *sıkıntısı Zaniolo varken ısrarla Rashica ısrarı oldu bence bu sezon

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
* .goreceli elbette.

rashica tipolojisi dolayli -mevcut oyun da onemli yer teskil ediyor.
kaldiki - ikisi cok farkli oyuncular.

zaniolo nun dezavantaji - yetenegi ve performansi ile alakalali degil.
bu da ayri bir baslik konusu.

su sezonu bir atlatalim... hayirlisiyla ankara deplasmanindan istedigimiz sonucu alalim. alir almaz, - gerekli tum basliklarda yer aliriz hep beraber.

- tam konsantrasyon.

Di mariayi juvede birkez bile izlemeyenler boşuna güzelleme yapmasın herif sahada yürüyor buyrun alsın sikeciler
Biraz akıllı bir yonetici sergioyu anında sepetler
Bize çok iyi 2 tane ortasaha lazım Sergio gibilerle.avrupada 4luk olur doneriz

Di mariayi juvede birkez bile izlemeyenler boşuna güzelleme yapmasın herif sahada yürüyor buyrun alsın sikeciler
Sergio'dan bu transfer döneminde kurtulmazsak başımıza bela olur. Midtsjö, Mata ve Sergio'dan derhal kurtulmalıyız.

Ben Avrupa maçlarında çok beğendim ligde Juveyi izleyecek kadar boş vaktim yok birsey diyemem.

Firmino👎 (çok para ister zaten bize de gelmez)
Kante -R.Sanchez ve bilimum sakatlar 👎👎
Mertens👎👎
Sergio 👎👎👎
Raşit 👎👎👎

Leicester düşerse talan yoklamak lazım bir de Chelsea ve Manu kadrosu çok şişkin bu dönem italyadan ziyade EPLye yoğunlaşarak çok tatlı olur .

Ben Avrupa maçlarında çok beğendim ligde Juveyi izleyecek kadar boş vaktim yok birsey diyemem.

Firmino👎 (çok para ister zaten bize de gelmez)
Kante -R.Sanchez ve bilimum sakatlar 👎👎
Mertens👎👎
Sergio 👎👎👎
Raşit 👎👎👎

Leicester düşerse talan yoklamak lazım bir de Chelsea ve Manu kadrosu çok şişkin bu dönem italyadan ziyade EPLye yoğunlaşarak çok tatlı olur .

kimi istiorsun be adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt