GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Londra'dan gelecek isim veya isimleri tahmin etmeye çalışalım.

Londra'ya gidebilecek oyuncularımızı da keza öyle.

(Erden Timur Londra)

Uluslararası arenada isminden söz ettirecek bir takım olabilmek için bazı oyuncuları mutlaka elde tutmalıyız: Boey, Nelsson, A.kerim, Torreira, Icardi, Rashica, Kerem

Bunların yanına nokta atışı transferler yapılmalı:
- Atletik, iki yönlü sol bek
- Stoper yedeği
- Gedson tipi orta saha
- İlkay
- Dembele
- Haaland, Hojlund tipi (patlama yapmamış) üçüncü santrafor
- Atletik, süratlı sağ/sol kanat.
- Merten'i hamle oyuncusu yapacak klas 10 numara

Şu an satabileceğimiz oyuncular Fatih Terim ağından gelen oyunlar. Boey, Nelsson, Kerem gibi para edecekler. Yerlerine nasıl bir değişim yapacağız. Okan ve Erden'in iyi bir sınavı olacak. Torreira'yı saymıyorum şimdilik. Ross mesela ciddi bir soru işareti olarak kaldı. Böyle oyunculardan tutması da gerek ki çark dönsün.

O açıdan bu transfer dönemi hareketli geçecek. Genç ve olgunlar karması olacak gibi.

İyi oyuncuları tutmaya çalışalım. Satılarak kaynak yaratılabilecek oyuncularımız var. Oyuncu satmak için danışmanlık almak gerekiyorsa bunu şimdiden ayarlamak gerekir. Elimizdeki değerleri doğru fiyatlara satmak, doğru yerlere kiralamak çok çok önemli.

Morutan = 5m Euro
M.Mohamed = 6m Euro
Yusuf = 7m Euro
Zaniolo = 20m Euro
Luyindama = 1m Euro
Taylan = 0,5m Euro
E.Kılınç = 0,5m Euro
Cicaldau = 2m Euro
Midtsjö = 2m Euro
Okan = Free
Mata = Free
Gomis = Free
E.Taşdemir = Free
-------------------------------
= 44m Euro

Ayrıca Yunus Akgün, Özgür Baran, Hamza, Efe, Beknaz, Emin, Metehan gibi değerlerimizi de daha fazla kullanmalı ve şans vermeliyiz.

ne alaka yaw biliyor adam ama hesabı satmış falan olabilir çok fazla embesil gs fenomenlerinin diliyle yazmaya başladı birkaç aydır
Zaniloya kadar öyle düşünüyordum
Dış basından önce yazdı 🙄
Baltayı taşa vurduğunu pek görmedim ama varsa atabilirsiniz renktaşlar.
Tüm yaz nöbetten çıkmamış biri olarak eminim ki bu adam dış basın + akıl yürütme + instagramdan milleti darlama yoluyla duyum veriyor

Zaniolo ve Ziyech ikilisi için fırsat doğacağı çok belliydi örneğin yazdığı dönem

Erden Timur'un transfer için Londra'ya gittiğini söyleyen ilk kaynak olan Bilal Yazar'ı kutlarım..

Dünden beri kafamda şöyle bir şey dönüyor.

-------Torreira--Kante-------

Kulusevski--Firmino--Kerem
------------İcardi-------------

Çok ofansif kalacağından ortaya iki DMC attım :red:

Firmino orta sahaya gelip rahatlıkla organizasyonu yönetebilecek bir oyuncu. Bizden hariç gideceği takımda bile yaşından ötürü de oyununun bu şekilde evrileceğini düşünüyorum.

Bu arada Kante elbette defansif özellikleri ile ön plana çıktı ama ofansif özellikleri olan bir oyuncu. Ön tarafa da büyük destek verecektir.

Elbette yazdığım isimlerin gelmesi imkansıza yakın ama işte İcardi'den sonra ister istemez herkes gelebilir diye düşünmeye başlıyor insan. Hayal işte.

Dünden beri kafamda şöyle bir şey dönüyor.

-------Torreira--Kante-------

Kulusevski--Firmino--Kerem
------------İcardi-------------

Çok ofansif kalacağından ortaya iki DMC attım :red:

Firmino orta sahaya gelip rahatlıkla organizasyonu yönetebilecek bir oyuncu. Bizden hariç gideceği takımda bile yaşından ötürü de oyununun bu şekilde evrileceğini düşünüyorum.

Bu arada Kante elbette defansif özellikleri ile ön plana çıktı ama ofansif özellikleri olan bir oyuncu. Ön tarafa da büyük destek verecektir.

Elbette yazdığım isimlerin gelmesi imkansıza yakın ama işte İcardi'den sonra ister istemez herkes gelebilir diye düşünmeye başlıyor insan.
Kante bir 8 değil midir zaten 6 dan ziyade box to box oyuncusu bence ama son zamanlarda acayip sakatlanıyordu.

Kante bir 8 değil midir zaten 6 dan ziyade box to box oyuncusu bence ama son zamanlarda acayip sakatlanıyordu.
Bence de öyle ama tabi defansif özellikleri ön plana çıkan bir 8. O yüzden daha çok DMC olarak görülüyor. Sakatlık sorunu var fakat kronik değil bence farklı yerlerden sakatlandı hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt