GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında 4-3-3'e dönüp İlkay - Torreira - Hakan orta sahası yapsak ortalığı duman ederiz. Hakan'a seneye gel desek gelir.
CreepyRightBarasingha-max-1mb.gif

Bence 4-2-3-1'den devam edilecekse Torreira'nın yanına aradığımız oyuncu tam olarak Bruno Guimaraes. Zambo-Anguissa da iyi bir örnek. Scout ekibi öyle bir şey bulursa müthiş olur. Yine de şöyle bir orta saha shortlist yapalım.
  • Tielemans (kafayı sahaya verirse)
  • Zielinski (hayal tabii ama kontratı 2024'te bitiyormuş, olmaz olmaz yazalım)
  • Luis Alberto (sezon içinde haberi çıkmıştı aslında onun da tempo sıkıntısı var ama hücumda müthiş)
  • Ward-Prowse (soton küme düştü bırakın biraz daha hayal kuralım)
  • Kalvin Phillips (city çakacak yer arıyor sıra bize gelir mi sanmam ama kim bilir)
  • Tyler Adams (küme düşünce serbest kalma bedeli gibi bir olay var mı bakmalı)
  • Ndidi (leicester küme düşüyor, kontratı 2024'te bitiyor, bayadır gözüme kestirdiğim biri)
  • Kovacic (en büyük hayal bu ama yazmadan edemedim. chelsea yollayacak kontratı 2024'te bitiyor)
  • Gallagher (çok mümkün bir transfer çok da iyi olur kanaatindeyim. ingiltere'de kalır ama glb. diagne için west brom izleyen cimbomlular kendini anımsayacaktır. yahut cpfc kompedanı h.c üstada kefil olması için müracaat edilebilir. oyun tarzı olarak da tribünlerimizle bütünleşecek bir herif)
  • Naby Keita (adam sağlam kalamıyor ki... kalabilse cuk otururdu)
  • Dewsbury-Hall (leicester küme düştü diye yazıyom. mümkünatı var mı fikrim yok. süper adam)
Mertens yerine aklıma gelen fırsatlar şimdilik Olmo, Ziyech ve Di Maria. Fakat kimseyi almayıp Zaniolo'nun orada düşünülmesine de pozitifim
Ben Zakharian'ın yeniden deneneceğini düşünüyorum. Üstelik bu sefer CL faktörüyle oyuncu ikna edilebilir. Torreira ile nasıl ikili olurlar acaba?

Risk alacaksak Renato olabilir.
Bir de Ilkay'in Kerem - Zaniolo - Rasit gibi isimlerle hic verimli olacagini sanmiyorum.

Haidara tarzi birini bulsak iyi olur. Bahsedildigi gibi Olmo da cok cok begendigim bir oyuncu ama cok pahali. Forsberg de olabilir. Red Bull'un 3 takimina da sulanmak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt