GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens olivierayı gönderemeyeceğiz o yüzden onların yerine kesinlikle yedek benzer kalitede adam bulmak lazım.Avrupa maçları sebebiyle rotasyonda çok döneceğiz.

Mertens olivierayı gönderemeyeceğiz o yüzden onların yerine kesinlikle yedek benzer kalitede adam bulmak lazım.Avrupa maçları sebebiyle rotasyonda çok döneceğiz.

onları yedek bırakabilecek kalibrede isimler lazım

oliveira’dan kurtulmak istersek kurtuluruz bence. bir şekilde alıcısı çıkar gibime geliyor yüksek maaşına rağmen.

Tam tersi Mertens ve Oliviera'yı yedekte tutmamız lazım. Onların yerine de öyle birilerini almalıyız ki "Ben nasıl oynamıyorum?" demeli hem Mertens hem Oliviera. Toparlanmış bir Zaniolo mesela Mertens'i yedek bırakabilir ve Mertens de "Sen kimsin?" demez Zani'ye. Forvet arkasında Zaniolo-Mertens rotasyonu ile girilmeli. Bunu Oliviera'da da yapmalıyız. Oliviera'nın minimum seviyemiz olması gerekiyor. Oliviera yedekte kalıp onun önüne güzel bir 8 çeksek mükemmel olur. Şampiyonlar Ligi'nde var olmak istiyorsak yedek kulübende Oliviera-Mertens gibi adamlar olmalı.

Acayip uykusuz işe geldim ama yüzüm de insanların anlam veremediği bir gülümseme:)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt