Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.100
- 17.715
- 1.973
Bence maas butcesi AL ligine gore belirlenmeli ( icardi haric)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim için yeterli değilYan hesap derken kendi hesabı değil ama bunla sürekli iletişimde
Yan hesap derken kendi hesabı değil ama bunla sürekli iletişimde
o adamın hesabı neydi ya bulamadım. @Ahmet Özgün Güven sen biliyodun sanki
Eyvah. Yine duyumcu hesaplar dönemi başladı demek.![]()
İsmi pek güven vermedi.Forumun resmi duyumcusu @Kolpa Kemal Kürek renktasi takip etmek iyidir
Mertens olivierayı gönderemeyeceğiz o yüzden onların yerine kesinlikle yedek benzer kalitede adam bulmak lazım.Avrupa maçları sebebiyle rotasyonda çok döneceğiz.
Tam tersi Mertens ve Oliviera'yı yedekte tutmamız lazım. Onların yerine de öyle birilerini almalıyız ki "Ben nasıl oynamıyorum?" demeli hem Mertens hem Oliviera. Toparlanmış bir Zaniolo mesela Mertens'i yedek bırakabilir ve Mertens de "Sen kimsin?" demez Zani'ye. Forvet arkasında Zaniolo-Mertens rotasyonu ile girilmeli. Bunu Oliviera'da da yapmalıyız. Oliviera'nın minimum seviyemiz olması gerekiyor. Oliviera yedekte kalıp onun önüne güzel bir 8 çeksek mükemmel olur. Şampiyonlar Ligi'nde var olmak istiyorsak yedek kulübende Oliviera-Mertens gibi adamlar olmalı.Mertens olivierayı gönderemeyeceğiz o yüzden onların yerine kesinlikle yedek benzer kalitede adam bulmak lazım.Avrupa maçları sebebiyle rotasyonda çok döneceğiz.