Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.053
- 1.408
- 303
torreira 15 gibi rakamlara bırakılmamalı. 6 a aldık 9 kar için öyle bir oyuncudan vazgeçmemeliyiz. masa gelecek teklif min 25 olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana göre geçen 2 dönemin en iyisiSamiyenHaber güvenilir mi ?
Ben öyle düşünmüyorum Kante özellikle sakatlıklar sonrası o Torreira tarzı tempolu oyununu kaybetti diyebiliriz. Benim gözlemim son dönemlerde ön tarafa daha yakın konumlandırılıyor. Şutu vs. yok ama adam neredeyse sıfır tercih hatası yapan biri. Her zaman hücumda en doğru adamı hızlıca topla buluşturuyor. Pasları da vasat üstü diyebiliriz.Torreira-Kante birbirinin üstüne biner ikisi savunma önünü teş başına süpürmeyi seven 6 numaralar hiç uyumlu bir 2li olmaz.Kanteyle ciddi ciddi ilgileniyosa Torreira satılıyodur muhtemelen.
Bizdekiler belli. Boey, Nelsson, Torreira, inşallah Zaniola, Kerem. Yedeklerden Yunus, Barış ve Berkan'a teklif gelebilir. Ayrıca Apo'nun yaşı ileri olmasına rağmen teklif gelebilir.Ekonomik olarak batak oldugumuz için kuluplerin transfer butcesi olarak kullanabileceği oyuncu satislari nedir ve kimdir?
Bu gelecek sezonunun kadro planlaması ve şampiyonluk yarisi hakkinda bizlere fikir verebilir.
Mürekkep mi bitmişBurhancan Terzi'yi izliyorum. Kante ile imza aşamasında diyor. Ayrıca Pulusic'i istesek alırız diyor.
Pulisic için dediği ilginç. İmza aşamasına geldi. İstesek bitiririrz dedi. Başka oyunculara bakiyormusuz.Mürekkep mi bitmiş