GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira-Kante birbirinin üstüne biner ikisi savunma önünü teş başına süpürmeyi seven 6 numaralar hiç uyumlu bir 2li olmaz.Kanteyle ciddi ciddi ilgileniyosa Torreira satılıyodur muhtemelen.
Ben öyle düşünmüyorum Kante özellikle sakatlıklar sonrası o Torreira tarzı tempolu oyununu kaybetti diyebiliriz. Benim gözlemim son dönemlerde ön tarafa daha yakın konumlandırılıyor. Şutu vs. yok ama adam neredeyse sıfır tercih hatası yapan biri. Her zaman hücumda en doğru adamı hızlıca topla buluşturuyor. Pasları da vasat üstü diyebiliriz.

Bana göre bu sitemde tek sıkıntı orta sahaya düşen uzun toplara hep stoperlerin kafaya çıkması olur. Hoş bu sezon da öyle oynadık sonuçta Sergio'da Kante kadar hava topuna çıkmıştır ama Avrupa'da stoperlerden seken topları alamazsak çok ciddi sıkıntı yaşarız.

hemen kanteli bi kadro yapayım

Muslera(Uğurcan)

Mert Müldür-De Vrji-Abdülkerim-Angelino

----------Kante-Torerria--------

Toko Ekambi-Gustavo Scarpa-Kerem Aktürkoğlu

-----------Saplamacı İcardi---------

Ekonomik olarak batak oldugumuz için kuluplerin transfer butcesi olarak kullanabileceği oyuncu satislari nedir ve kimdir?

Bu gelecek sezonunun kadro planlaması ve şampiyonluk yarisi hakkinda bizlere fikir verebilir.

Icardi
Kerem-Dybala-Ziyek
Toreyra-Kante
Kazim-Apo-Devrij-Cancelo

Haydi Dursun Başkanım <3

Ekonomik olarak batak oldugumuz için kuluplerin transfer butcesi olarak kullanabileceği oyuncu satislari nedir ve kimdir?

Bu gelecek sezonunun kadro planlaması ve şampiyonluk yarisi hakkinda bizlere fikir verebilir.
Bizdekiler belli. Boey, Nelsson, Torreira, inşallah Zaniola, Kerem. Yedeklerden Yunus, Barış ve Berkan'a teklif gelebilir. Ayrıca Apo'nun yaşı ileri olmasına rağmen teklif gelebilir.

Diğer takımlarda ise Ferdi ilk aklıma gelen sonrasında direkt bir oyuncu gelmiyor ama Gedson'a ne ödediklerini bilmiyorum eğer 5-6 milyona kapattılarsa ondan gelir elde edebilirler.

Burhancan Terzi'yi izliyorum. Kante ile imza aşamasında diyor. Ayrıca Pulusic'i istesek alırız diyor.

Torreira'yı söylendiği gibi 12-15e falan satmak ağır kerizlik olur yanlız.Abartısız söylüyorum 30m euro eder Torreira.Boyu 15 cm uzun olsa,1 tık da şutu olsa muhtemelen dünyanın en iyi 2-3 ön liberosundan biri olurdu

Yaw Kante-Jorginho tandemi Chelsea'nin temeliydi kaç senedir; ilk çıktığında Jorginho benzetmesi yapılan Torreira'ya Kante ile olmaz falan denilmesi saçma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt