GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
de vrij bizim için gelmemiş miydi

aspor bjk ve fb için gelmiş diyor

valla kerem satılırsa eğer yapılması gereken 3 yerli belli uğurcan-apo-ozan k

Bu kadar transfer aşığı olmayalım yahu bir kaleci ,sol bek ,boey giderde sağ bek, stoper ,kanat 8 ve 10 numara ayrıca bir golcü yeterli. Biraz tadını çıkartalım şampiyonluğun:)

Spor Toto Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala yeni sezon kadrosunu oluşturmaya başlayan Trabzonspor, ilk transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Bordo-mavililer, sezon sonunda Panathinaikos’la sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu Dimitrious Kourbelis ile imza aşamasına geldi.

Prensip anlaşmasına varılan Yunan oyuncu, resmi görüşme yapmak üzere yarın saat 10.00’da havayoluyla İstanbul’a gelecek. Tecrübeli futbolcu, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile görüştükten sonra bordo-mavili ekiple sözleşme imzalayacak.
1685649301092.png

Tielemans icin ne düsünüyorsun? Ben Oliveiraya sövüldü/elestirdigi kadar onu da elestiririz diye düsünüyorum.

Birde bu adamda erkenden düsüse gecme riski var. Cok erken profesyonel oldu ve 26 yasinda bizim 92-93 dogumlu Icardi, Oliveira ve Midtsjöden bir tik fazla mac yapmis.
Tielemans’tan ikili orta sahanın 8i olmaz zaten 3lüye dönersek ofansif 8 olarak faydalı olur ama hep sorgulanır.

Zaniolo kalacaksa 3lü orta saha düzenine geçmeliyiz ama orası kesin.

Çok beğenmesem de hayır demem Tielemans’a, Sergio da daha rahat oynayabilir o düzende, bir tane de Sarr gibi bir adamla çeşitlilik olan bir yapı oluşturulabilir.

Ve sezonun en büyük yıldızı Dinamo Lucas Torreira.. Her maçta iyi oynadı ama özellikle ikinci devrede tamamen bir Komutan gibiydi takım içerisinde. Hem merkezdeki tempo açıklarını kapadı hem de müthiş oynadı. Şimdi seneye Şampiyonlar Ligini estirme zamanı atom karıncam benim dünya devleriyle baş etmemiz de bir numara olacaktır adım gibi eminim
emoji220.png
emoji169.png
emoji3590.png
emoji1257.png

#BugünGünlerdenGALATASARAY #AGvGS #Hedef23
-royvwy.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt