GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keyfim yerine gelsin diye antu'ya bakayım dedim dehşete düştüm yeminle. Çocuğu Galatasaray'lı olan adamın ebeveynliğine varana kadar laf söylemişler.Demek ki kötü babasına gelmiş iş.Ruh hastası olmuş bunlar yav.

Kerem-Benzema-Di maria
Zakaryan
Kante-Torreira
Angelo-abdul-Sanchez-Traore
Uğurcan​

Ligde Ugurcan, Avrupa'da ve kupada Muslera tarzi bir sezon fevkalade olurdu acikcasi

Performansa gore yer de degistirebilirlerdi. Muslera zaten Ugurcan'in idoluydu diye aklimda kalmis

Muslera bunu sorun etmeyecekse cok isterim soyle bir sezonu. Aksi takdirde Ilkay da olmuyorsa ligde beklerin birini yerli yapmak gerekecek

Çagonun pp kante. Kante işi de sıcak gibi. @Ali Bektaş sakatlığı ne durumda bu adamın. Bu sene hiç rastgelemedim hep mi sakattı

Bizim için ilk 3 transfer Boey ve Nelsson'un Haziran ayında gideceğini düşünerek sağ bek, stoper ve santrafor olmalı özellikle santrafor önemli yedek kaliteli bir santraforu almalıyız.

Ligde Ugurcan, Avrupa'da ve kupada Muslera tarzi bir sezon fevkalade olurdu acikcasi

Performansa gore yer de degistirebilirlerdi. Muslera zaten Ugurcan'in idoluydu diye aklimda kalmis

Muslera bunu sorun etmeyecekse cok isterim soyle bir sezonu. Aksi takdirde Ilkay da olmuyorsa ligde beklerin birini yerli yapmak gerekecek

Olmaz Aga o iş, bir kere yabancı kaleci yedek bekleyebiliyor mu ? Muslera'nın gitmesi lazım eğer Uğurcan gelecekse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt