GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim için ilk 3 transfer Boey ve Nelsson'un Haziran ayında gideceğini düşünerek sağ bek, stoper ve santrafor olmalı özellikle santrafor önemli yedek kaliteli bir santraforu almalıyız.
Evet elemelere bu 3 önemli mevkiyi doldurmadan çıkarsak tromsı faciası yaşamak hiç uzak değil

2 Almancı ile ilgileniyormuşuz . @uğur karakullukcu diyor

Bellegarde ile geçen yaz ilgilenmiştik. Yine o profilde biriyle ilgilenebiliriz belki

2 Almancı ile ilgileniyormuşuz . @uğur karakullukcu diyor
Şu kabadayıyı baya övüyorlar

sagbekin kralı ali turaptır.şans verilmeli kampta,formayı alacak güçte yetenegi var

Çagonun pp kante. Kante işi de sıcak gibi. @Ali Bektaş sakatlığı ne durumda bu adamın. Bu sene hiç rastgelemedim hep mi sakattı
Valla ben de bu sezon sahada goremedim kendisini. Bir avuc maca cikti sonra da CL icin sakatliktan erken dondurduler sezonu kapadi (gecen seneki Boey gibi)

Cok severim Kante'yi, bence dunyanin en iyi orta saha oyuncularindan biri ve muthis bir karakter

Bence alma ihtimalimiz de var, aslinda bu adam Chelsea'ye degil Arsenal'e transfer olacakti, fakat menajerligini abisi mi kardesi mi ne oyle biri yaptigi ve cok komisyon istedigi icin Wenger prensiplerime aykiri falan diyip gidip Xhaka'yi getirtmisti benzer paraya, sonrasi malum zaten herif Chelsea'ye neredeyse tek basina PL, CL kazandirdi keza Fransa MT'nin en onemli oyuncularindan

Yalniz son hakiki saglam sezonu bence 2020-21 sezonuydu. Gecen sezon baya mac oynadi ama sik sik 3-4 maclik sakatliklar gecirdi (zaten bu, Reece James ve Chilwell sakatlanmasa Chelsea sampiyon olacak gibi duruyodu)

Simdi bu sakatliklar Tuchel ile alakali olabilir, Chelsea'de sadece o degil pek cok oyuncu boyle perte cikti, ona saglik ekibi karar verecek. Kendisinden sezonda en az ~45 mac alamayacaksak maliyetine degmeyecek bir hamle olur. Sahadayken elinden geleni veren ve ornek profesyonel biri oldugu icin iki uc sezon ust duzey katki almamiz gayet mumkun. Muslumanlik konusunda da rahat eder burada

Yalniz ben sakatliklardan cok korkan biriyim o yuzden sogugum bu transfere.

Şu kadroya doyamadan dağılırsa çok yazık olacak. En önemlisi takım olmuştu bu kadro. Herkes birbirine alışmıştı. Her oyuncudan max. verim alıyorduk ne güzel. Şu kadronun 4-5 takviye ile CL ya da UL görmesini çok isterim.

Boey, Nelson, İcardi, Rasicha dörtlüsünün yerini doldurmak zor.

Olmaz Aga o iş, bir kere yabancı kaleci yedek bekleyebiliyor mu ? Muslera'nın gitmesi lazım eğer Uğurcan gelecekse

Kızmaca yok Umut;)

Hakikaten saçmalamışsın. İki yabancı kaleci alıp birini yedekte bekletmek için yaptırım var sanırım. Okan çılgın form tutsaydı, Muslera yedek olamayacak mıydı yani?!..

Kızmaca yok Umut;)

Hakikaten saçmalamışsın. İki yabancı kaleci alıp birini yedekte bekletmek için yaptırım var sanırım. Okan çılgın form tutsaydı, Muslera yedek olamayacak mıydı yani?!..

Ya abi, hadi kural bozmuyor, 3 milyon alacak bir papaz kaleciyi yedek oturtamazsin, Okan isterse uzay seviyesine çıksın, yine yedek beklerdi, ha muslera ülkesine gider, 7-8 milyona da Uğurcan gelir eyvallah ama Uğurcan bize geldi, en ufak hatasında Muslera Muslera lafları dönecek, olmaz o is

Koreli topcu scoutladim

Ya abi, hadi kural bozmuyor, 3 milyon alacak bir papaz kaleciyi yedek oturtamazsin, Okan isterse uzay seviyesine çıksın, yine yedek beklerdi, ha muslera ülkesine gider, 7-8 milyona da Uğurcan gelir eyvallah ama Uğurcan bize geldi, en ufak hatasında Muslera Muslera lafları dönecek, olmaz o is
Her şey performansa bakar. Dediğinin tersine, her mevki için sayısız örnek mevcuttur da gecenin bu saatinde derleme yapamam...

Gerçi tamamen işsiz güçsüz biri olsam da uğraşmam; bu işlerden ekmek yemiyorum, deli de dürtmedi; bana ne yav?!..

Her şey performansa bakar. Dediğinin tersine, her mevki için sayısız örnek mevcuttur da gecenin bu saatinde derleme yapamam...

Gerçi tamamen işsiz güçsüz biri olsam da uğraşmam; bu işlerden ekmek yemiyorum, deli de dürtmedi; bana ne yav?!..

Abi muslera gitmeden, gelecek kaleci rahat edemez, yarın Uruguaya, köyüne dönerse, o zaman gelen gelsin

@Ali Bektaş kimseyi beğenmiyorsun kardeşim 😡
Yoo aslinda ben kolay topcu begenirim

Tielemans, Kante, De Vrij gibi heriflerin hepsinin yillik ucreti ~€4m bandinda olacak diye varsayiyorum

O paraya da hicbiri degmez gibi geliyor farkli sebeplerden

Gecen yaz boyle konusmazdim oyunculari ikna etmek zor olacagi icin ama simdi daha akillica isler yapma olanagimiz var

Yoo aslinda ben kolay topcu begenirim

Tielemans, Kante, De Vrij gibi heriflerin hepsinin yillik ucreti ~€4m bandinda olacak diye varsayiyorum

O paraya da hicbiri degmez gibi geliyor farkli sebeplerden

Gecen yaz boyle konusmazdim oyunculari ikna etmek zor olacagi icin ama simdi daha akillica isler yapma olanagimiz var
Ben piyasada olan isimlerin hiçbirinin geleceğini sanmıyorum, yönetim samiyen haber üzerinden olmayacak transferleri salıyor, muhtemelen bambaşka isimler gelecek, Erden Timur bence yaşlı adam almayacak

Abi muslera gitmeden, gelecek kaleci rahat edemez, yarın Uruguaya, köyüne dönerse, o zaman gelen gelsin
Uğurcan' ın makul şartlarla transfer edilmesini her türlü isterim. Geçen yıl gösterdiği performansı Muslera ile kıyaslarsam linç edilirim burada!..

Ama haklısın; Muslera+Uğurcan ın lüks kaçacağını, Uğurcan' a da haksızlık olacağını ben de düşünüyorum. Mümkün olabilirse, seneye gelmesi en iyi seçenektir...Bu sene için Doğan da iyi bir deneme olabilir. Tam yeterli görmesem de yaşı ve potansiyeli itibariyle tam zamanı. Sezon içinde zaman zaman denenir, duruma göre karar verilir...

Ben piyasada olan isimlerin hiçbirinin geleceğini sanmıyorum, yönetim samiyen haber üzerinden olmayacak transferleri salıyor, muhtemelen bambaşka isimler gelecek, Erden Timur bence yaşlı adam almayacak
Bence kimse kendisinin o kadar itibarsizlastirilmasina izin vermez, galasevgisi gibisi bi daha gelmez

Bir de bence iyi topcu alacaksak yasi o kadar onemli degil. Takim yaslilarla ya da tifillarlar dolmasin yeter, ki benim de yonetime guvenim tam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt