GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu samiyen ve jalminha hesaplarının kullanıcıları en fazla 18 20 yaşında Starbucks ergenleri ,neden bukadar ciddiye alıniliyor ilginç ,bizim Sergen daha çok bilgilidir onlardan

Bunlarla şampiyon olunabiliyorsa biz alalım eldekileri yollayıp

Okan’ı da kovup Şenol’u alalım

Bize istemeyeceğiniz adamlar başkasına gidince değerli oluyor herhalde
sampiyonluk icin her zaman en iyi kadro gerekmiyor ki, bazen olaganüstü takim ruhu da pozitif etki yapiyor

bizim de bazi sampiyonluklarimiz bu sayede gelmisti

sampiyon olurlar de demiyorum, kücümsememek lazim diyorum ve fenerden önde görüyorum senol faktöründen dolayi ve mantikli hamleler yapiyorlar bütceleri ayarinda

gelecek sezon en büyük rakibimiz 8tas. lig sampiyonlugu icin kadro kuruyorlar

borini'yi aldilar, yusuf yazici'ya da istiyorlarmis, serdar aziz de giderse sasirmam

senol günes bunlarin hepsinden verim alir

kücümsememek lazim
Beşiktaş emin adımlarla Karagümrük olma yolunda diye anladım...

Beşiktaş emin adımlarla Karagümrük olma yolunda diye anladım...
dedigim gibi, kücümsemek lazim, 31 macta 21 gol 9 asist, bunlari karagümrükte yapmis

rakiplerimize karsi en büyük umudum hep boriniydi, bize karsi da en büyük cekincem

iyi transfer lig icin bence

dedigim gibi, kücümsemek lazim, 31 macta 21 gol 9 asist, bunlari karagümrükte yapmis

rakiplerimize karsi en büyük umudum hep boriniydi, bize karsi da en büyük cekincem

iyi transfer lig icin bence

6'sı penaltı, en az yarısı karambol ve arka direk koşusu geri kalanı da uzaktan şut ve duran toplardan gelen goller. Boşuna gözünüzde büyütüyorsunuz bana kalırsa bu adamları.

Senol vasat dedigimiz topculardan verim almasini bilen hoca. Dogruya dogru. Bu yonu yuzunden gelecek sezon rekabet kolay olmayacak

Biz dogru takviyeler yaparsak yine samp oluruz o ayri konu ama bjkyi hafife alamayiz

Bck sırf formda diye büyütülüyor. Ligin ilk yarısı Şenol fark yemekten elimizden zor kurtuldu, direkten dönen toplar vs. Üstelik Şenol geldiğinde bunların bizden fazla puanı vardı.

menajer gardi fabrizo ile yayında konusuyo icardi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt