Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.557
- 17.721
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sampiyonluk icin her zaman en iyi kadro gerekmiyor ki, bazen olaganüstü takim ruhu da pozitif etki yapiyorBunlarla şampiyon olunabiliyorsa biz alalım eldekileri yollayıp
Okan’ı da kovup Şenol’u alalım
Bize istemeyeceğiniz adamlar başkasına gidince değerli oluyor herhalde
Beşiktaş emin adımlarla Karagümrük olma yolunda diye anladım...gelecek sezon en büyük rakibimiz 8tas. lig sampiyonlugu icin kadro kuruyorlar
borini'yi aldilar, yusuf yazici'ya da istiyorlarmis, serdar aziz de giderse sasirmam
senol günes bunlarin hepsinden verim alir
kücümsememek lazim
dedigim gibi, kücümsemek lazim, 31 macta 21 gol 9 asist, bunlari karagümrükte yapmisBeşiktaş emin adımlarla Karagümrük olma yolunda diye anladım...
6'sı penaltı, en az yarısı karambol ve arka direk koşusu geri kalanı da uzaktan şut ve duran toplardan gelen goller. Boşuna gözünüzde büyütüyorsunuz bana kalırsa bu adamları.dedigim gibi, kücümsemek lazim, 31 macta 21 gol 9 asist, bunlari karagümrükte yapmis
rakiplerimize karsi en büyük umudum hep boriniydi, bize karsi da en büyük cekincem
iyi transfer lig icin bence
![]()
Fabio Borini - Spielerprofil 24/25
Fabio Borini, 34, aus Italien ➤ Sampdoria Genua, seit 2023 ➤ Linksaußen ➤ Marktwert: 900 Tsd. € ➤ * 29.03.1991 in Bentivoglio, Italienwww.transfermarkt.de
tabiki transfer yapalım ama aliyi de taca atmayalım abiUlan aylarca transfer de transfer diye kafa açıyorsun
Sonra da alt yapı topçusu oynasın diyorsun
88 aylığına şutlıcam gibi duruyor