GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler böyle partilemeye devam ederse fener maçı hezimet olabilir.

Tabii ki önceliğimiz Mauro İcardi olmalı reis.Gomis yerine ben Bakambu'yu düşünüyom.Hoca Aubameyang tarzı 1 oyuncu arıyosa o da bonservis hem Yunanistan Ligi'nde ki maçlarda da etkili 1 oyuncuydu..
Yunan ligi'nden yaşlı oyuncu bilmiyorum yahu. Kaptanlarını aldık vasat bir bekti. Marsilya'da çok iyi değildi, daha iyisini alabiliriz bence. En kötü sorunlu Dennis'i alırsın Nottingham'dan

demek ki okan hocam antrenmansız çakma challenge peşinde

Yunan ligi'nden yaşlı oyuncu bilmiyorum yahu. Kaptanlarını aldık vasat bir bekti. Marsilya'da çok iyi değildi, daha iyisini alabiliriz bence. En kötü sorunlu Dennis'i alırsın Nottingham'dan
Aynen dediğin gibi bu sezon piyasada oyuncu sayısı fazla.Özellikle Erden başkan ve Dursun başkan varken nerdeyse her oyuncuyu alabilme şansımızın olduğunu düşünüyom ben :D

Zaniolo'nun kalması yeter şimdilik benim için.Seneye içimizdeki bazı fbli ve bjkli arkadaşlarımızdan alınacak bir intikamı var.

Zaniolo'nun kalması yeter şimdilik benim için.Seneye içimizdeki bazı fbli ve bjkli arkadaşlarımızdan alınacak bir intikamı var.
Çok arada kaynadı
Ligin stresi vs. ona doğru zammanı veremedik
Merkez daha güçlüyken Zaniolo çok iş yapar
Sergio Mertens Kerem takım bir yere kadar kaldırıyor

Hazard mazarda gerek yok bu tarz transferler yuzunden katar damgasi yiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt