Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.755
- 94.862
- 4.978
Hoşbuldum kank
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşbuldum kank
Yunan ligi'nden yaşlı oyuncu bilmiyorum yahu. Kaptanlarını aldık vasat bir bekti. Marsilya'da çok iyi değildi, daha iyisini alabiliriz bence. En kötü sorunlu Dennis'i alırsın Nottingham'danTabii ki önceliğimiz Mauro İcardi olmalı reis.Gomis yerine ben Bakambu'yu düşünüyom.Hoca Aubameyang tarzı 1 oyuncu arıyosa o da bonservis hem Yunanistan Ligi'nde ki maçlarda da etkili 1 oyuncuydu..
Ulan şampiyon olmuşuz ne hezimetiBizimkiler böyle partilemeye devam ederse fener maçı hezimet olabilir.
Akşam antrenman varmıBizimkiler böyle partilemeye devam ederse fener maçı hezimet olabilir.
Koyup geçmek şartUlan şampiyon olmuşuz ne hezimeti
1 tane daha 6-0 olabilirUlan şampiyon olmuşuz ne hezimeti
ürkütmüyor mu bu durum seniAkşam antrenman varmı
Bugün yarın 2 antrenmanla çıkıcaz
Hazard falan ne gerek var abiAubameyang ve Hazard da Gardi'ye bağlı oyuncularmış.
Aynen dediğin gibi bu sezon piyasada oyuncu sayısı fazla.Özellikle Erden başkan ve Dursun başkan varken nerdeyse her oyuncuyu alabilme şansımızın olduğunu düşünüyom benYunan ligi'nden yaşlı oyuncu bilmiyorum yahu. Kaptanlarını aldık vasat bir bekti. Marsilya'da çok iyi değildi, daha iyisini alabiliriz bence. En kötü sorunlu Dennis'i alırsın Nottingham'dan
Bjk maçı sonrası takıma bişeyler olduürkütmüyor mu bu durum seni
Çok arada kaynadıZaniolo'nun kalması yeter şimdilik benim için.Seneye içimizdeki bazı fbli ve bjkli arkadaşlarımızdan alınacak bir intikamı var.
Geçen sene istemiştik, belli ki o da Gardi'den dolayıymış. Auba iddiaları da Gardi'den dolayı çıkmıştır.Hazard falan ne gerek var abi
Bunu ve Stad kapasite olayını çok önemsiyorumSponsor anlasmalarini ne zaman patlatacak yönetim?