Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.444
- 17.086
- 2.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligde seviye cok dustugu icin bu tarz adamlarla dogru oyunu bulup cogu maci kazanabiliyorsunBunlarla şampiyon olunabiliyorsa biz alalım eldekileri yollayıp
Okan’ı da kovup Şenol’u alalım
Bize istemeyeceğiniz adamlar başkasına gidince değerli oluyor herhalde
Hükümetin başındakilerle ne kadar koordineysen o kadar şansın artıyor. Bir de FB- GS rekabeti adı altında yaratılan negatif ortam sponsorlukların Beşiktaş'a gitmesini sağlıyor.Dandik beşiktaş için bile senelik 20 m euro stad sponsoruluğu konuşuluyo forma reklamı için de iyi para alıyolardı diye biliyorum.Taraftar sayısı olarak da güç olarak da bilinirlik olarak da bunların 2 katından fazlayız biz sponsorluk gelirimiz belki yarısından daha az burda büyük bir saçmalık var önce bu durumun düzelmesi gerekiyor.
Hükümetin başındakilerle ne kadar koordineysen o kadar şansın artıyor. Bir de FB- GS rekabeti adı altında yaratılan negatif ortam sponsorlukların Beşiktaş'a gitmesini sağlıyor.
Paredes ön libero değil mi?Paredes gelirse Icardi ihtimali artar diye istiyom valla yalan yok.
Evet ama olayi savunma degil tam, savunmasi iyi epey ama asil olayi pasorlukParedes ön libero değil mi?
Yav en boktan kadro da şampiyon olabilir zaten ben tutarsızlığa laf ediyorum.Ligde seviye cok dustugu icin bu tarz adamlarla dogru oyunu bulup cogu maci kazanabiliyorsun
Biz de birkac mac sanssizlik yasasak ya da Avrupa'ya cok agirlik verip ligde puan kayiplari yasasak ne oldugunu anlamadan kendimizi geride bulabiliriz
Hayatta her şeyi g*tünden mi anlıyorsun yoksa bu sadece forumda mı böyle?tmm maça çıkmayalım