GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FxmzoPuWwAENFml

Bunlarla şampiyon olunabiliyorsa biz alalım eldekileri yollayıp

Okan’ı da kovup Şenol’u alalım

Bize istemeyeceğiniz adamlar başkasına gidince değerli oluyor herhalde
Ligde seviye cok dustugu icin bu tarz adamlarla dogru oyunu bulup cogu maci kazanabiliyorsun

Biz de birkac mac sanssizlik yasasak ya da Avrupa'ya cok agirlik verip ligde puan kayiplari yasasak ne oldugunu anlamadan kendimizi geride bulabiliriz

Dandik beşiktaş için bile senelik 20 m euro stad sponsoruluğu konuşuluyo forma reklamı için de iyi para alıyolardı diye biliyorum.Taraftar sayısı olarak da güç olarak da bilinirlik olarak da bunların 2 katından fazlayız biz sponsorluk gelirimiz belki yarısından daha az burda büyük bir saçmalık var önce bu durumun düzelmesi gerekiyor.

Youri Tielemans signed a 4 year / £6,872,000 contract with the Leicester City, including an annual average salary of £1,718,000.

:love:

Paredes gelirse Icardi ihtimali artar diye istiyom valla yalan yok.

Dandik beşiktaş için bile senelik 20 m euro stad sponsoruluğu konuşuluyo forma reklamı için de iyi para alıyolardı diye biliyorum.Taraftar sayısı olarak da güç olarak da bilinirlik olarak da bunların 2 katından fazlayız biz sponsorluk gelirimiz belki yarısından daha az burda büyük bir saçmalık var önce bu durumun düzelmesi gerekiyor.
Hükümetin başındakilerle ne kadar koordineysen o kadar şansın artıyor. Bir de FB- GS rekabeti adı altında yaratılan negatif ortam sponsorlukların Beşiktaş'a gitmesini sağlıyor.

Hükümetin başındakilerle ne kadar koordineysen o kadar şansın artıyor. Bir de FB- GS rekabeti adı altında yaratılan negatif ortam sponsorlukların Beşiktaş'a gitmesini sağlıyor.

Abi hükümet falan bilmem koca Galatasaray'ın forma sponsporu araç kiralama şirketi olmamalı bence mesela.Sixt nedir?Kaç para aldık onu da tam bilmiyorum tl cinsindense bu sponsorluk enflasyon yüzünden 1 oyuncunun maaaşını karşılamayacak seviyeye gelmiştir zaten.Floryadan gelecek paralar,boey,nelson satışları güzel de hazıra dağ dayanmaz düzenli gelirlerimizi artırmamız gerekiyor acilen.

Parades, Auba, Hazard, Kante(ne kadar beğensem de sürekli sakat) vb traş transferlerden uzak duralım. Tielemans dışında ok denecek isim geçmiyor olması düşündürücü.

Ertem Şener Galatasaray yönetim ekibinden biriyle konuştum bana İcardi transferin son günü de olsa Galatasaray'a katılacak dediler dedi..

Paredes'in son birkaç yılı kötü olsa da fena performans verirmiş hissiyatı veriyor bana. Melo gibi kafası kırık bir arkadaş. Bu taraftarla çılgın da atabilir.

Ligde seviye cok dustugu icin bu tarz adamlarla dogru oyunu bulup cogu maci kazanabiliyorsun

Biz de birkac mac sanssizlik yasasak ya da Avrupa'ya cok agirlik verip ligde puan kayiplari yasasak ne oldugunu anlamadan kendimizi geride bulabiliriz
Yav en boktan kadro da şampiyon olabilir zaten ben tutarsızlığa laf ediyorum.

Bu lig için öyle müthiş kadrolara ihtiyaç yok.

Gedson için demediğini bırakmıyordu herkes, bize saplayınca Oli çöp Gedson kral oldu, bu tutarsız yaklaşıma laf ediyorum.

Serdar, Borini, Yusuf biz alsak yönetime söver forumun geneli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt