GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orasını anladım zaten. Maçlarda bu logonun üstüne 3 yıldız konulmayacak mı 19 şampiyonluktan dolayı ?
Hayır üstadım, logo için yıldız kullanmayacaklarını açıklamışlar idi; öyle devam edilecek. Normalde yıldız olmayacak ama böyle süs olarak yıldızları olacak Sivasspor'un logosunda olduğu gibi. Yani bu sezon nasıl ise aslında gelecek sezonda öyle ama logolarını değiştirmişler anladığım kadarı ile, farklı olan bu. Yasal olarak logo için yıldız kullanılmayabiliyor tercihe göre. Durum bu benim anladığım

Traore yedek olmaya gelmez ve onun istedigi maasi alan yedek olamaz bizde.

Napoli 2,5 net + bonuslar önermis ama anlasamamislar.

Bu adam 3+bonus + imza parasi ister. O parayi bence etmez. Tielemans'da yazilan rakamlari etmez bence. Benim Tielemans'da erkende cökme korkusu var. Daha 20lerinin ortasinda düsüse gecti

Traore=bariş alper şaka degil.Traore belki daha fiziklidir ama diger hersey benzer.Gider 3m euro maas ister oynayincada sac bas yoldurur.Hayatta almam.

icardiyi almışız ama kral ağustosda gelecekmiş

canı sağolsun

hazır olana kadar eylülü bulur

Hayır üstadım, logo için yıldız kullanmayacaklarını açıklamışlar idi; öyle devam edilecek. Normalde yıldız olmayacak ama böyle süs olarak yıldızları olacak Sivasspor'un logosunda olduğu gibi. Yani bu sezon nasıl ise aslında gelecek sezonda öyle ama logolarını değiştirmişler anladığım kadarı ile, farklı olan bu. Yasal olarak logo için yıldız kullanılmayabiliyor tercihe göre. Durum bu benim anladığım
Ama yasaya göre 2,5 cm olamazmış sanırım yıldızlar eğer şampiyonluk yıldızı gibi koymuşlarsa yanlıs oluyor yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt