Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.558
- 17.721
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parades bence menajer önerisi. Bu adı çıkan Rodrigo Nestor'u alacağımızı düşünüyorum Tielemans olmazsa tarz olarak ona da benziyor.Tielemans başka bir takıma gider gibi geliyor bana.
Leandro Paredes'i alacakmışız gibi hissediyorum
keyfi oradaHerkes sallamaya başladı daha sezon açılmadan
Hayır üstadım, logo için yıldız kullanmayacaklarını açıklamışlar idi; öyle devam edilecek. Normalde yıldız olmayacak ama böyle süs olarak yıldızları olacak Sivasspor'un logosunda olduğu gibi. Yani bu sezon nasıl ise aslında gelecek sezonda öyle ama logolarını değiştirmişler anladığım kadarı ile, farklı olan bu. Yasal olarak logo için yıldız kullanılmayabiliyor tercihe göre. Durum bu benim anladığımOrasını anladım zaten. Maçlarda bu logonun üstüne 3 yıldız konulmayacak mı 19 şampiyonluktan dolayı ?
Parades bence menajer önerisi. Bu adı çıkan Rodrigo Nestor'u alacağımızı düşünüyorum Tielemans olmazsa tarz olarak ona da benziyor.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kean yedek oturmaya niye gelsin mal mı
Bence ideal kanat yedeği, söylediklerinde haksız değil son hareketi kötü ama beleşse ve makul maaşa gelecekse 3 mevkiyi yedekler.
Dünya kulübü olduk şaka maka
Sampiyon olduk. Birak sallasinlar. Daha tatlı oluyorHerkes sallamaya başladı daha sezon açılmadan
Ama yasaya göre 2,5 cm olamazmış sanırım yıldızlar eğer şampiyonluk yıldızı gibi koymuşlarsa yanlıs oluyor yineHayır üstadım, logo için yıldız kullanmayacaklarını açıklamışlar idi; öyle devam edilecek. Normalde yıldız olmayacak ama böyle süs olarak yıldızları olacak Sivasspor'un logosunda olduğu gibi. Yani bu sezon nasıl ise aslında gelecek sezonda öyle ama logolarını değiştirmişler anladığım kadarı ile, farklı olan bu. Yasal olarak logo için yıldız kullanılmayabiliyor tercihe göre. Durum bu benim anladığım
Bu adam çok iyi yahu. Rakibin içinden geçiyor. Bence alamayiz. Sözleşmesi bitiyor mu