GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tsliler niye abarttı bu kadar hamsik’i. Ben mi bir şey kaçırdım? Napoli bile kadar önemsemiyor. Mertens bu sene futbolu bıraksa aramızdan biri kişi üzülür mü?

Bu tsliler niye abarttı bu kadar hamsik’i. Ben mi bir şey kaçırdım? Napoli bile kadar önemsemiyor. Mertens bu sene futbolu bıraksa aramızdan biri kişi üzülür mü?

40 yıl sonra şampiyonluk getiren adamlardan biri, normal bence

ismi bizimle geçen yada duyumcuların üfürdüğü isimler de olabilir alayı bize kalite katabilecek önemli isimler.Fakat benim şuanda takımda olmasını kesinlikle istediğim ilk isim İcardi .Derler ya atanında tutanında iyi olacak diye eğer atanın çok ama çok iyise oda yeter.Forvet hele icardi gibi bitirici bir forvetin ne kadar önemli olduğunu anlamak için bayerne bakalım adamlarda lewa gitti takıma çok sağlam transferler yaptılar ama bitirici bir forveleri olmadığından dortmundun mallığına şansa şampiyon oldular.Citye bakalım eve her zaman muthiş bir takımdı bu sene daha da muthiş herifler titanlar gibi adeta ama en büyük etken bence Halland gibi hem yırtıvı hemde bitirici bir santrafor.Yani İcardi alınmalı diğer mevkiler konusunda da Erden başkana güvenim sonsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt