- 2 Temmuz 2011
- 132.684
- 55.597
- 5.338
seni cok seviyomNe var lan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni cok seviyomNe var lan
Tielemans gelirse takım üst seviye olur
Noa Lang Avrupa kupalarında pek iş yapmamış istatistikleri Frey'in de şov yaptığı Belçika liginde yapmış bir isim ve bu sezon diğer sezonlara göre düşüşü var sanırsam. Ciddi riskli bir oyuncu bir de minimum 15-20 milyon isteyeceklerini düşünürsek.noa langi wesley sneijder ikna ederse gelebilir onun disinda gelecegini sanmiyorum.
kutlamalara serdar ortaçta katılabilirdi hasta olmasa aslında ama o en son bi toppişe destek olmus müzikte,tipinden yollu gibi herif.neyse
eller havaya iyi olur dedim ama adamın artık ayakları tutmuyor,haklısınne işi var sortaçın kutlamada ya
Noa Lang Avrupa kupalarında pek iş yapmamış istatistikleri Frey'in de şov yaptığı Belçika liginde yapmış bir isim ve bu sezon diğer sezonlara göre düşüşü var sanırsam. Ciddi riskli bir oyuncu bir de minimum 15-20 milyon isteyeceklerini düşünürsek.
İnstadan açıklamış, kabul ettiğini.Simge geliyomuymuş kesin
Yüzde yüz katılıyorum. Özellikle Fransa’dan oyuncu almamız gerekiyor. U21 kadrosu bile +20 dan başlıyorBrezilya ve fransaya cökmek lazim, herifler iyi topcu üretiyo
Hadi hayırlısı o zaman
Brezilya ve fransaya cökmek lazim, herifler iyi topcu üretiyo