Sonraki gün gittim okula arkadaşları halinmi anladı gel takılalım dediler.Çıktık oturduk biyere Ezgi de geldi.Abi bir suratı var kireç gibi,beni görmezden geliyor yüzüme bakmıyor.Ulan dün ayrıldık,dün yahu,nedir bu hal tavır?Hayırdır dedim yok bişi dedi.Yahu dedim madem böyle davranacaksın niye geldin?Onlar benim arkadaşlarım tabi geleceğim dedi gerine gerine.Eh Ezgi'nin arkadaşları,sürece şahit,biz Ezgi'den bağımsız arkadaş olmuşuz onlarla,onlara ben kalkıyorum diyince hepsi kalkıp beni sarılarak uğurladı.Ezgi'nin o anki suratını asla unutmam,kendi arkadaşları bile uyanıyordu mevzuya bi bokluk vardı.Eve geçtim iki saate Su aradı,sesi titriyor,dedim noldu?Soner'i sevdiğimi anladım demiş ona döneceğim dedi Alp dedi bana.Şöyle bi güldüm ve bütün herşey o gece anlam kazandı.E bu bir günlük mevzu olamazdı muhtemelen ayrılmadan evvel konuşuyordu lavukla.Benim arkadaşım oldular diye sevindiğim Ezgi'nin en yakın arkadaşı ve kuzeninin durumdan kesin haberi vardı ve yüzüme baka baka oyun oynadılar.Bunu nasıl ortaya çıkarabilirdim?Ortak grubumuza bundan haberi olup
da bana söylemeyenler var aramızda gibisinden bişi yazdım.Abi hala inkar Ezgi seni aldatmadı vs.Yahu dedim bu Ezgi senin arkandan demediğini bırakmadı geçen hafta.Herşeyi döktüm ortaya.Bunlar birbirlerine düştüler,herkes döküldü gruptaki Ezgi sana şunu söyledi bana bunu söyledi diye.Kızın arkasından konuşmadığı kimse kalmamış.Ah benim canım kız arkadaşım.O ekiple görüştük.Herkesin ardından ağır hakaretleri olmuş,grubun kara kutusunu açınca ben işler çözüldü.Meğersem ilişki başında beni anlatırken öf şöyle uyuz böyle bana yürüyor falan demiş arkadaşına.Arkadaşı diyor ki birden seni övmeye başladı.Sonra her tartışma sonrasında arkamdan birsürü laf söylemiş.Bunlar da geçici bir durum diye çok şaaapmamışlar.Eh öğrendik benle beraberken çocukla konuştuğunu,buna tepki gösteren arkadaşının kafasına kaşık falan fırlattığını.Sinir hastası çift kişilikli bir insanmış özetle.İşin ilginci yakın arkadaşlarımdan biri seni aynı adamla aldatacak sakın, demişti bana.Hadi lan ordan demiştim.Mantıken mümkünatı yok insanın kendisine saygısı olur abi.Haklı çıktı.Hayatımın en büyük kazığını yedim ama acısını bütün arkadaşlarını elinden alarak çıkardım.Kızın kafa yapısı ve yaptıklarının manasızlığı bana Joker'in TDK'da paraları yakması sahnesini getiriyor.Öyle şeyler yapmış ki ve yaptıkları o kadar manasız ve kin dolu ki kızın kötülüklerinin bir amacı bir motivasyonu yok.İçinden geliyor,bir amaç doğrultusunda bir mantıkla yapmıyor bunları.