Doğan Gün
Sarı Üye
- 15 Eylül 2015
- 916
- 470
- 853
Yok yok
Yeni bir olayOrada camsil yerine daha güzel bir şey fırlattım. Salı gecesini bekleyin..
Zenci ve camsil yoksa GsC için sorun olacağını sanmıyorum. Yenilik lazım
——————

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yok
Yeni bir olayOrada camsil yerine daha güzel bir şey fırlattım. Salı gecesini bekleyin..

Abi limit olayı önemli, 01:00'da bitecek şekilde ayarlarız.
Ya da haftaiçi 23:00'a çekeriz olmadı, 2'ye kadar anlatılırsa zor olur herkes için.
Önerileri alalım
Önerileri alalım
Sevgili arkadaşlar ne bekliyordunuz! Başımdan geçen en korkunç hikaye buydu. Daha ne olabilir ki... Yineliyorum ruh cin vs. geçiniz bunları.
Aslında ilginç, daha çok merak uyandıran ancak korku! unsurları olmayan hikayelerim vardı. Dün hikayelerin ilkini yazan Danyal Bey korkudan girince ben de ahaliye sordum korku dediler. Her şeyin mantıklı açıklaması olan ama benim korkmama sebep olan bu olayı süsleyerek anlattım. Böylelikle korktuğunuz şeylerin üzerine gittiğiniz anda korkmamamız gerektiğini bir kere daha hatırlamış olduk!
Arkadaşlar benim olaylarım yüzünden daha çok Action falan bekliyor, kavgalı dövüşlüSevgili arkadaşlar ne bekliyordunuz! Başımdan geçen en korkunç hikaye buydu. Daha ne olabilir ki... Yineliyorum ruh cin vs. geçiniz bunları.
Aslında ilginç, daha çok merak uyandıran ancak korku! unsurları olmayan hikayelerim vardı. Dün hikayelerin ilkini yazan Danyal Bey korkudan girince ben de ahaliye sordum korku dediler. Her şeyin mantıklı açıklaması olan ama benim korkmama sebep olan bu olayı süsleyerek anlattım. Böylelikle korktuğunuz şeylerin üzerine gittiğiniz anda korkmamamız gerektiğini bir kere daha hatırlamış olduk!
Sevilin üzerine atlamami söylüyon şimdi de.
Kınıyorum seni.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaşlar benim olaylarım yüzünden daha çok Action falan bekliyor, kavgalı dövüşlü
Sevgili arkadaşlar ne bekliyordunuz! Başımdan geçen en korkunç hikaye buydu. Daha ne olabilir ki... Yineliyorum ruh cin vs. geçiniz bunları.
Korktuğunuz şeyin üzerine git demişsin ya inceyi göremediniz. olsun yapar alkol böyle etkiler.Sevil'in üstüne mi atladın ????
Korktuğunuz şeyin üzerine git demişsin ya inceyi göremediniz. olsun yapar alkol böyle etkiler.
güzeldi.Sen niye senelerce gidemedin ya üstüne MK?Sevgili arkadaşlar ne bekliyordunuz! Başımdan geçen en korkunç hikaye buydu. Daha ne olabilir ki... Yineliyorum ruh cin vs. geçiniz bunları.
Düşene birde sen vurabilirdin reis. 3 harfli girdi derdik.Korktuğunuz şeyin üzerine git demişsin ya inceyi göremediniz. olsun yapar alkol böyle etkiler.
Sevil'in üstüne mi atladın ????
Üstad seninde çok vardır saplantılı hikayelerin bizi mahrum etmeOkumadım ama serin hikayeydi diyebilirim.
Ebru Gündeş ile hızlanmamız mümkün olmaz.Üstad seninde çok vardır saplantılı hikayelerin bizi mahrum etme