- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
@Cuma Yanutla Bey nerdesiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hikayeniz başlamadan bitti mi yoksa ?çok özür diliyorum forum ahalisinden. Kuzenim yurtdışından geldi, onu almaya gittim![]()
yarım saate hazır olurHikayeniz başlamadan bitti mi yoksa ?
Dayınıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar acil şifalar dileriz.yarım saate hazır olur240 km yaptım kuzen yüzünden, normalde dayımlar alacaktı havaalanından, dayım hasta olunca bana kaldı mecbur.
Normalde söz verip yapmamazlık yapmam ama çok spontane denk geldi açıkçası. Eve girdim, direkt pcyi açıp özür yazayım dedim. Hikaye kaba taslak hazır, ama yarın gece anlatabilirim isterseniz.. Sadece girişi paylaşayım, reyting içinYarın gece anlatırsın ama bu kez de ertelenmezse sevinirm.
Giriş + yarın gece makulNormalde söz verip yapmamazlık yapmam ama çok spontane denk geldi açıkçası. Eve girdim, direkt pcyi açıp özür yazayım dedim. Hikaye kaba taslak hazır, ama yarın gece anlatabilirim isterseniz.. Sadece girişi paylaşayım, reyting için![]()
çukurambar ve pursaklar cidden garip tercih olmuş kirası ucuz diye tercih ettiniz sanırım.1-Hikayemiz Ankara’da işe yeni başladığım zamanlara dayanıyor. Çukurambar'da dil merkezi yeni açmıştım, ne akla hizmetse Pursaklar'da dubleks bir ev tutmuştum. Ev kocası ölen bir kadınındı. Kocası ölünce bir daha eve hiç girmemiş, eşyalarıyla beraber ev 2 sene boyunca boş kalmış, kimse oturmamıştı. Ev klasik tarzda, zevkli bir şekilde döşenmiş bir evdi. Ama ağır, kasvetli bir havası vardı. İlk girdiğimizde toz ve örümcek ağlarından nerdeyse eşyalar gözükmüyordu. Rahmetlinin elbiseleri bile katlanmış vaziyette dolabında duruyor, sanki öldüğü günün üzerine sadece 1 parmak toz birikmişti. Kadın evi gezdirmek için bile girmedi eve. Kadının yeni eşi, ben ve ev arkadaşıma evi gezdirdi…
Ev arkadaşımın iş yeri pursaklardaydı, çukurambarda bi eve 2000 USD vermek istemedik açıkçası. Yarın anlatacağım gibi ev çok güzeldiçukurambar ve pursaklar cidden garip tercih olmuş kirası ucuz diye tercih ettiniz sanırım.
Forum geneli yarın anlat dediği için sadece girişi attımEvet takipteyiz Cuma bey.