- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
bendede güzel hikayeler var kısmet olursa bende anlatmak isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın kısmetse anlatayım, ertesi günlerde okumak isterim açıkçasıbendede güzel hikayeler var kısmet olursa bende anlatmak isterim.
1-Hikayemiz Ankara’da işe yeni başladığım zamanlara dayanıyor. Çukurambar'da dil merkezi yeni açmıştım, ne akla hizmetse Pursaklar'da dubleks bir ev tutmuştum. Ev kocası ölen bir kadınındı. Kocası ölünce bir daha eve hiç girmemiş, eşyalarıyla beraber ev 2 sene boyunca boş kalmış, kimse oturmamıştı. Ev klasik tarzda, zevkli bir şekilde döşenmiş bir evdi. Ama ağır, kasvetli bir havası vardı. İlk girdiğimizde toz ve örümcek ağlarından nerdeyse eşyalar gözükmüyordu. Rahmetlinin elbiseleri bile katlanmış vaziyette dolabında duruyor, sanki öldüğü günün üzerine sadece 1 parmak toz birikmişti. Kadın evi gezdirmek için bile girmedi eve. Kadının yeni eşi, ben ve ev arkadaşıma evi gezdirdi…
Siz hikaye anlatacak misiniz sn tokmakciAcayip sekşın döndüğü düşünülen yerler temsili
Belli senin yine gece yarısı aranma zamanın gelmiş.iyi olmus bugune sallamanız hikayeyi. ruhani seyler bekliyorum.
Yeter lan yeter, senin yüzünden zenci görünce saklanıyorum yeter.Demek 2 katli genis bir ev ha? Bol bol zenci saklanabilir her yerinde yani...
aklın fikrin zencideDemek 2 katli genis bir ev ha? Bol bol zenci saklanabilir her yerinde yani...
Yazıları 1'den sonra paylaşırım.
Sn. Yanutla müsaitse sıkıntı olmaz, bu gece 00:00-01:00 arası anlatım gerçekleştirilir.
Manyak mısınız Keramettin Bey! Ne saat 1’i!
00.00 uygundur; hatta 23.30 23.00 bile güzeldir.
Bir gün gelmedim ortalığı boş buldun kafana göre at koşturuyorsun!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Manyak mısınız Keramettin Bey! Ne saat 1’i!
00.00 uygundur; hatta 23.30 23.00 bile güzeldir.
Bir gün gelmedim ortalığı boş buldun kafana göre at koşturuyorsun!
Okuduğunu anlama yetilerin kaybolmuş, aksi bir adam olmuşsun.
Ben ne anlatıyorum orada, sen ne anlatıyorsun, kendine gel.
Yazıları 1’den sonra paylaşırım ne demek?
Şimdi gidiyorum.
Geldiğimde şu konuda oyunu kullanmış ol lütfen, yazıları oku tabi önce.
Kalem Savaşları | #1 Uğur Güzel vs Alp Memduh Kalyoncu
Sizi bekletmeme adına şimdiden haber vereyim, 12:15 gibi hikayeye başlayacağım. Hikaye tamamen hazır. Biraz uzun oldu bu arada..