GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

bendede güzel hikayeler var kısmet olursa bende anlatmak isterim.

bendede güzel hikayeler var kısmet olursa bende anlatmak isterim.
Yarın kısmetse anlatayım, ertesi günlerde okumak isterim açıkçası :) Realist bi insan olarak benim açıklayamadığım birkaç hikayem oldu, diğerlerinin bir açıklaması olur diye anlatıcam bir parça.

1-Hikayemiz Ankara’da işe yeni başladığım zamanlara dayanıyor. Çukurambar'da dil merkezi yeni açmıştım, ne akla hizmetse Pursaklar'da dubleks bir ev tutmuştum. Ev kocası ölen bir kadınındı. Kocası ölünce bir daha eve hiç girmemiş, eşyalarıyla beraber ev 2 sene boyunca boş kalmış, kimse oturmamıştı. Ev klasik tarzda, zevkli bir şekilde döşenmiş bir evdi. Ama ağır, kasvetli bir havası vardı. İlk girdiğimizde toz ve örümcek ağlarından nerdeyse eşyalar gözükmüyordu. Rahmetlinin elbiseleri bile katlanmış vaziyette dolabında duruyor, sanki öldüğü günün üzerine sadece 1 parmak toz birikmişti. Kadın evi gezdirmek için bile girmedi eve. Kadının yeni eşi, ben ve ev arkadaşıma evi gezdirdi…

Acayip sekşın döndüğü düşünülen yerler temsili

iyi olmus bugune sallamanız hikayeyi. ruhani seyler bekliyorum.

Geceye hazırlık yapalım...

Sizi bekletmeme adına şimdiden haber vereyim, 12:15 gibi hikayeye başlayacağım. Hikaye tamamen hazır. Biraz uzun oldu bu arada..

Sizi bekletmeme adına şimdiden haber vereyim, 12:15 gibi hikayeye başlayacağım. Hikaye tamamen hazır. Biraz uzun oldu bu arada..

tenor.gif

Geri
Üst Alt