- 18 Temmuz 2009
- 82.081
- 239.790
- 5.263
Taner isminin forumda kullanımı yasaklanmıştır.
Sn. Yanutla'yı zor durumda bırakanları tarihe gömmek gerek.
Sn. Yanutla'yı zor durumda bırakanları tarihe gömmek gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Danyal Artemis15-Sesim sanki başka bir yerimden çıkıyormuşçasına sadece ‘Serra?’ diyebildim…Ama ne sesimi duydu, ne de beni fark etti serra. Saçları yüzünün büyük bir kısmını kapatmış, bildiğin Samara Morgan olmuş. Tavanda yürüse şaşırmayacağım. Serra diye seslendim tekrar, yine ses yok. İleri geri sallanarak bir şeyler yazmaya devam ediyor. Zorluklada olsa birkaç adım attım, yanına yaklaştım, hala beni farketmedi. Diz çöktüm mumlarının bir kısmını çekerek. Serra napıyorsun dedim, ses yok. Ne yazıyorsun dedim, ses yok. Çalışma odasındaki pirinç kalemliği almış, içindeki kalemlerle bir kağıda bir şeyler yazıyor sürekli. Ben olayı anlamlandıramadım, beynim sürekli içinde bulunduğum b.ktan durumu çözmeye çalışırken error vermiş, sadece kızın mum ışığı yansımasıyla harıl harıl birşeyler yazmasına odaklanmış korkuyla ne yapacağımı düşününüyordum. Deli cesareti geldi, Taner’inde dediği gibi kağıda uzandım ve hızla çektim…
İzlemiştim konu güzel ama kötü işlenmiş
Bu olayin uzerine bu filmi izleyin , youtube da dahi var
Evet ilk kez ürperdim16-Kağıdı çektim ama içten sıçmak nedir orda öğrendim. Belirli bir ritimle öne arkaya yavaş yavaş eğilen kız kağıdın alınmasıyla birden durdu. 45 derece açıyla yere bakar şekilde kaldı, kıpırdamıyor, nefes bile almıyor.. Naptım lan ben? Tepki verecek mi? 112yi arasa mıydım? Biri beni uyandırsın mk.. Derken belki birkaç saniye öyle kaldı ama bana ömür gibi geldi. Yavaşça soluna, bana doğru döndü. Gözlerinin içine baktım, bilinç yok ama kinle bakıyor. Yüzü sinirle gerildi, tıslar gibi, daha önceki sesine hiç benzemeyen bir şekilde, ‘daha bitmedi, geri ver!’ dedi…
Yengemiz mi?
Ben dayanamaz hemen verirdim o dakka
Bayağı sülalesi rahat bir üçlüymüşsünüz
Kedidir kedi deyip aylar geçti ha
O odayı alt üst ederdim herhalde ben
Ben hızlı hızlı giderdim MK abim gibiHangi babayiğit vermemezlik edebilir yav orada? Ben verip hayatımın deparını atardım..
Ben dayanamaz hemen verirdim o dakka
Siz de vermeye ne meraklı çıktınız yavVer ulan ne istiyorsa ver MK.
Biraz hızlanmak lazım çünkü daha hikayeye bile giremedim. Milleti işinden etmeyelim.Sahne sizin Sn. Yanutla