GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

hikaye iyi gidiyordu ne oldu bittimi sonunu iyi bağlayamadık sanki kız hakim oldu evdeki seslerden bi cacık çıkmadı pc başında 2kg sıçtığımızla kaldık.

Açıkçası acaba hikayenin bu insanlar boyutunu anlatmayıp, cinli sonuca bağlasam mı, uydursam mı diye düşündüm ama gerçeği anlatmak daha ilginç dedim ve olanlarda eksik var fazla yok. Hepsini anlattım.
Hiç mi merak edip peşine düşmedin yav bu olayların

Mezar başında ağlayan gizemli kızdan daha gizemli bir hikayeydi tebrikler

İşin nispeten paranormallikten uzaklaşması güzel oldu da benim sağdan soldan duyduğum şeyler aklıma düştü tabiki o arada.Define koruyan iki abi ve o iki abiyi fotoğraflamayı başaran manyak ekip.Fotoğrafı bana aylarca tasvir etmeyen yakın arkadaşım(kendimden daha çok güvenirim) ve anlatırkenki korkusu geldi gözümün önüne.Sabah uyuruz artık.
Anlat o hikayeyi başka 1 zaman.

Beyler vaktinizi aldım, iyi geceler herkese :) Korkuda kaldı 2 başımdan geçen olay. Ama favorim hala daha tanımadığım 2 lezbiyenle aynı battaniyenin altında gece 3te film izleme hikayem. @Sergen Zeren o hikaye bana ait ama anlatmadım :asd: Formatı değiştirdiğimiz zaman anlatırım :D

Hikayeleri karıştırdınız sanırım Benim hikayede kız yoktu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

beetlejuice_cad_sasrma.gif

Beyler vaktinizi aldım, iyi geceler herkese :) Korkuda kaldı 2 başımdan geçen olay. Ama favorim hala daha tanımadığım 2 lezbiyenle aynı battaniyenin altında gece 3te film izleme hikayem. @Sergen Zeren o hikaye bana ait ama anlatmadım :asd: Formatı değiştirdiğimiz zaman anlatırım :D
Format serbest hikaye yav

Şimdi sonraki sırada @Teoman Eraslan var

Sonra da ben varım.

Böyle degisik hikayeleri seven uyelere bi tavsiyem daha var gecenlerde izlemıstım doga gezgini engin kelemence abimiz dedektörle cok eski 2 sikke buluyor bu videoda mevcut

Sonra bu sikkeleri aldıktan sonra hayatında ne gibi ruhani degisimler olduysa onu ait oldugu yere bırakmak zorunda kalıyor sikkeleri bıraktıgı video burada

Iyi ki sonu böyle bitti. Birazdan aşağı inip kıza süt ısıtmam gerek, eğer sonu diğer türlü bitse aç kalacaktı.

Normal bir günün sabahında, odamın kapısını açtığım anda kafama özel harekat polisi tarafından MP5 (buna tam emin değilim) namlusunun dayandığı garip bir olaya sahibim. :asd:

sembol hala duruyorsa fotoğrafını çekip paylaşmanız mümkün mü?

ve koordinatlar mümkünse.

hikaye için teşekkürler, geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt