- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
senin anlattıgın hikayedeki kız lezo degil miydi
Hikayeleri karıştırdınız sanırım Benim hikayede kız yoktu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin anlattıgın hikayedeki kız lezo degil miydi
Hiç mi merak edip peşine düşmedin yav bu olaylarınAçıkçası acaba hikayenin bu insanlar boyutunu anlatmayıp, cinli sonuca bağlasam mı, uydursam mı diye düşündüm ama gerçeği anlatmak daha ilginç dedim ve olanlarda eksik var fazla yok. Hepsini anlattım.
Anlat o hikayeyi başka 1 zaman.İşin nispeten paranormallikten uzaklaşması güzel oldu da benim sağdan soldan duyduğum şeyler aklıma düştü tabiki o arada.Define koruyan iki abi ve o iki abiyi fotoğraflamayı başaran manyak ekip.Fotoğrafı bana aylarca tasvir etmeyen yakın arkadaşım(kendimden daha çok güvenirim) ve anlatırkenki korkusu geldi gözümün önüne.Sabah uyuruz artık.
Formatı değiştirdiğimiz zaman anlatırım Hikayeleri karıştırdınız sanırım Benim hikayede kız yoktu.
Format serbest hikaye yavBeyler vaktinizi aldım, iyi geceler herkeseKorkuda kaldı 2 başımdan geçen olay. Ama favorim hala daha tanımadığım 2 lezbiyenle aynı battaniyenin altında gece 3te film izleme hikayem. @Sergen Zeren o hikaye bana ait ama anlatmadım
Formatı değiştirdiğimiz zaman anlatırım
![]()
Ahmet amca ile ilgili anılarını dinlemek isterimHikayeleri karıştırdınız sanırım Benim hikayede kız yoktu.
Semih'e tekrar bi anlattırmak lazım du bakalım adminim.Anlat o hikayeyi başka 1 zaman.

Normal bir günün sabahında, odamın kapısını açtığım anda kafama özel harekat polisi tarafından MP5 namlusunun dayandığı garip bir olaya sahibim.![]()
sen bize bu hikayeyi anlatBeyler vaktinizi aldım, iyi geceler herkeseKorkuda kaldı 2 başımdan geçen olay. Ama favorim hala daha tanımadığım 2 lezbiyenle aynı battaniyenin altında gece 3te film izleme hikayem. @Sergen Zeren o hikaye bana ait ama anlatmadım
Formatı değiştirdiğimiz zaman anlatırım
![]()
@Serhan Giricisembol hala duruyorsa fotoğrafını çekip paylaşmanız mümkün mü?
ve koordinatlar mümkünse.
hikaye için teşekkürler, geçmiş olsun.