GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Alp Bey geçmiş olsun. Öfkeyle ve sinirle okudum. En sonunda tanıştığınız kızla yine o Soner denen adam yüzünden ayrılmanız, ara vermeniz çok sinir bozucu. O kıza her şeyi anlatmanız lazım. Sonra da okuldaki tüm Sonerzedeler (senin gibi bir sürü vardır) o adamı bir temiz dövüp sadece sınavlara gelmesini sağlamanız lazım.

@Keramettin TANRIVERDİ hocam bu hikaye konusu tuttu. Devam edelim ancak saatinde biraz revize olsun derim. İşim yoktu hikayeyi beklerken koltukta uyuyakalmışım. 23.00 ya da 23.30'da en geç başlasın. Şu saat konusunda uzlaşı sağlanırsa uygulamaya konulsun derim. :hat:

@Keramettin TANRIVERDİ hocam bu hikaye konusu tuttu. Devam edelim ancak saatinde biraz revize olsun derim. İşim yoktu hikayeyi beklerken koltukta uyuyakalmışım. 23.00 ya da 23.30'da en geç başlasın. Şu saat konusunda uzlaşı sağlanırsa uygulamaya konulsun derim. :hat:
yaz için 23 erken. hatta 24 de erken. mesela dün hikayeye 2.30 sularında okuyabildim.

Anlattı mı bilmiyorum da iki şey var.

Alp'in bu Soner'i anlatırkenki ilk yorumu :

-İyi çocuk ya muhabbetim vardı, arkadaşım.

İkincisi çocuk Kocaeli'nde çalışıyor ama hala okulda etkisini hissettiriyor. Garip 1 herif belliki

Yaşlılıktan o normal. @Erman Türker ‘de öyledir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anlattı mı bilmiyorum da iki şey var.

Alp'in bu Soner'i anlatırkenki ilk yorumu :

-İyi çocuk ya muhabbetim vardı, arkadaşım.

İkincisi çocuk Kocaeli'nde çalışıyor ama hala okulda etkisini hissettiriyor. Garip 1 herif belliki
Arkadaşım demedim ama iyi çocuk dedim.Kantinde takılmadığımız için herifin ortalık şeysi olduğunu Ezgi vasıtası ile öğrendim.

Alp Bey geçmiş olsun. Öfkeyle ve sinirle okudum. En sonunda tanıştığınız kızla yine o Soner denen adam yüzünden ayrılmanız, ara vermeniz çok sinir bozucu. O kıza her şeyi anlatmanız lazım. Sonra da okuldaki tüm Sonerzedeler (senin gibi bir sürü vardır) o adamı bir temiz dövüp sadece sınavlara gelmesini sağlamanız lazım.
Abi kız direkt konuşmak istemiyorum dedi konuyu birkaç kez üstüne basa basa.O yüzden belki bir süre sonra denerim bu konuda şansımı.

Neden tüm detaylari yazmiyorsun?
Kim bilir kac promildin.

Valla iyi hatırlıyorum arkadaşım lafı geçti, hatta bu kıza yazarsam ona ayıp olur vs. de dedin.
Yanlış hatırlıyorsun işte,söylesem söyledim derim olmuş bitmiş mevzu neden çekineceğim?Ne ortak dersim var ne birşey var nasıl arkadaş olacağım elemanla?Ayıp olur dedim evet.

henüz okuma fırsatım olmadı , çok güzel bir düşünce olmuş.Hazırlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Vaktim olduğunda kahvemi de alıp keyifle okuyacağım inşallah.

henüz okuma fırsatım olmadı , çok güzel bir düşünce olmuş.Hazırlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Vaktim olduğunda kahvemi de alıp keyifle okuyacağım inşallah.
Doktor bey, affiniza siginarak nacizane bir tavsiyem olacak.
Mustafa Kaya isimli arkadasin hikayelerini okumaniza gerek yok.
Her iki hikayesi tek cümle ile özetlene bilir, "Ahmet Amca tarafindan tokatlaniyor".

Geri
Üst Alt