Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 673
Bir kere de eleştirme be kardeşim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşına mı versem, yoksa alkole mi bilemedim.Çaktırma saat 00.30 oldu sandım hala başlamamış diye sallayacaktım. Daha saat 23.40 mış nmg.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi nmg nedir tam olarak?Çaktırma saat 00.30 oldu sandım hala başlamamış diye sallayacaktım. Daha saat 23.40 mış nmg.
Her yerde karşıma çıkma ulanÇaktırma saat 00.30 oldu sandım hala başlamamış diye sallayacaktım. Daha saat 23.40 mış nmg.
Yaşına mı versem, yoksa alkole mi bilemedim.
Adın çıkmış dokuza, boşuna uğraşma indirmem sekize.Biraz insani duygulara yorumlasana. Dalgınlık, yoğunluk, yorgunluk... bunlar da olası
Seviyesiz, terbiyesiz ayyaşın teki.Ayrıca sen Keramettine neden devamlı küfür ediyorsun? Senden minimum on yaş küçük, örnek ol biraz.
Her yerde karşıma çıkma ulan
Kafa açma.Sana defalarca söyledim. Aklını alacağım. Kork benden. Yakında kabusum olacağım.
Ama korkma o ben değilim. PTT ile işim olmaz.
Ayrıca sen Keramettine neden devamlı küfür ediyorsun? Senden minimum on yaş küçük, örnek ol biraz.
Depo dolu yine belli, kabusun yerine kabusum falan.Sana defalarca söyledim. Aklını alacağım. Kork benden. Yakında kabusum olacağım.
Ama korkma o ben değilim. PTT ile işim olmaz.
Abi nmg nedir tam olarak?
Demek sana MK denilince kulağına hoş geliyor.Bazı kelimeler vardır; anlamsızdır. Ama cümlenin sonuna koyduğun zaman kulağa hoş gelir. Tıpkı MK gibi. nmg da öyle bir şey.
Koskoca admiri hedef alıp böyle kelime oyunları yapmak yakıştı mı?Yakışmadı.En azından makama saygımız olmalı.Richard Winters üstad ne demiş ``We salute the rank,not the man.``Bazı kelimeler vardır; anlamsızdır. Ama cümlenin sonuna koyduğun zaman kulağa hoş gelir. Tıpkı MK gibi. nmg da öyle bir şey.
Yüz verme sana da AMK demeye başlar sonra.Koskoca admiri hedef alıp böyle kelime oyunları yapmak yakıştı mı?Yakışmadı.En azından makama saygımız olmalı.Richard Winters üstad ne demiş ``We salute the rank,not the man.``